Skurar & sockervadd

I lördags hade vi en heldag på Bakken tillsammans med L:s kompisar i Duvungarna. Väderprognosen hade tyvärr varit superdålig, men vi hade vanan inne efter förra året då regnet öste ner precis hela dagen.

Det blev dock riktigt bra väder. Ett par skurar och sedan riktigt soligt och härligt mellan varven. Bra väder att åka karuseller i!


Jag har blivit både lite åkrädd (får dödsångest i Balder och liknande varje gång jag sätter mig i en vagn) och även lite bekväm så det har mest varit J som åkt med barnen de senaste åren. Men nu hade jag inget val eftersom J inte var med. Den första karusellen de ville åka var träbergodalbanan så det var bara att bita ihop. Och det gick bra! Riktigt bra tom! Bergodalbanor är inte min favorit, men jag klarade av att åka allt som barnen ville och vi hade alla en toppendag!


Det var mycket skratt och bus, precis som vi hade bestämt. Vi sprang för att hinna fixa både churros och sockervadd innan vi begav oss med tåget hem igen. Det var en trött, men nöjd familj som hamnade i soffan på kvällen.


Idag är vi också ganska trötta men vi försöker kicka igång den här måndagen också. Det är lite extra mycket nu när det närmar sig både skolavslutning och sommarlov. Det är aktiviteter för både skola och förskola, det picknickar och det är presenter som ska fixas. Så vi tar lite djupa andetag och kör igång denna dagen också!

Gillar

Kommentarer

Livet på Citronodlingen,
Bra jobbat. Den där i trä gör till och med mig nervös och jag ÄLSKAR berg- och dalbanor 😊
www.blogger.com/profile/111605893110558312
Emelie Babunovic,
Mysig dag! Jag är tvärtom med karuseller, ju läskigare desto bättre haha! Kram
undermyumbrella.se
Maria,
Härliga bilder & en mysig dag!
Jag älskar berg- & dalbanor 😊 Bara jag slipper snurriga karuseller är jag nöjd.

Kram kram
jagharvingar.se
Ämma,
Åh, jag älskar karuseller. Sen att jag börjar kräkas är ju en annan femma.. 😉
fabfämme.se
Johanna,
Låter kul! Gillar berg- o dalbanor! Sånt som snurrar runt är det värre med...
www.blogger.com/profile/164327445204106220