Släkt, skidåkning & skum himmel

Vaknade upp till ett regnigt Björnrike idag. Inte bästa förutsättningarna för bra skidåkning, även om regnet avtog fort. Det blev ganska snabbt isigt vilket inte är mitt favoritunderlag.

Men i det stora hela har vi haft en riktigt bra dag. Skidåkning med hela familjen - HELA!!! Och det var inte igår. L har inte riktigt velat åka sedan hon blev påkörd i skidbacken i Österrike. Men igår tog hon några åk med mina skidor och kände att hon nog ville prova på det igen, så vi åkte och hyrde utrustning till henne. Så idag har vi åkt hela gänget, iaf under förmiddagen :-)

Några i sällskapet har haft skidlektioner, några har åkt mer och några har åkt mindre, vi har träffat barnens kusiner, faster och farbror (inte den den svågern och svägerskan som bor med oss, de har vi ju så klart OCKSÅ träffat :-) ) och haft lite lätt after ski, några har bastat och några har åkt snow racer. Vi har blivit bjudna på god grillmiddag av svågern och svägerskan (de som bor med oss :-D ) och vi har sett pärlemormoln på himlen. Det såg helt overkligt ut i verkligheten.

Nu laddar vi för årets sista dag. Lite skidåkning. Lite nyårsfirande. Ja, ni vet!

  • Resor

Gillar

Kommentarer

Fnulan,
Men alltså på ett sätt är jag skitsur för att jag inte gillar snö när jag ser dessa bilder... Kan man få ångra sig? GOTT NYTT darling!!
www.fnulan.se
Jagochminahjärtan
Jagochminahjärtan,
Men guud vilka härliga bilder. Avis på all snö.ha en bra nyår 😊
nouw.com/jagochminahjärtan
Härligt vinterbilder du bjuder på, hör i stan är det väldigt ovintrigt.. God fortsättning!Kram Kajsa
www.bland-kastruller-och-vinglas.se