Slappar på Solsidan

Igår kväll tog jag tåget från Lund till Solsidan för att catch up med familjen som åkt tidigare på kvällen. Under tiden försökte jag smälta min lyxiga kväll - som det kommer mer om i ett annat inlägg.


Det var tråkigt att bryta upp från gänget i Lund så tidigt,  men det var otroligt skönt att det inte gick några senare tåg när jag äntligen kom fram vid midnatt.


Idag har vi fixat lite på tomten. Alla har varit engagerade och dragit grenar och framtida ved. Hela dagen har vi eldat i tunnan för att kunna ta ett riktigt värmande kvällsbad. Den galne pappan i familjen tog ett svalkande bad i havet också, men han är ju inte riktigt normal när det kommer till bad...


Nu är det familjemys med myskläder, tv och paddor. Det är en av sakerna jag älskar med Solsidan. Att familjen sitter tillsammans och myser, även om vi tittar på olika saker :-) Och att J och jag har tid att titta på film eller serier tillsammans. Ren avslappning.

Gillar

Kommentarer

Jenny,
Du ger mig så mycket värme, tack för att Du är DU. Kram
nockinocki.blogg.se
cecce,
Så mysigt!!!

Kram<3
www.ceccesblogg.se
Nina - Glamourmamman,
Det låter så mysigt att ha ett sånt där ställe att åka till och bara slappa. Visst, vi har en badhytt, men på 18 kvm blir det lite påfrestande att samsas under flera dagar 😉

Ska bli kul att höra om Fnulans tillställning 😊

KRAM
glamourmamman.blogg.se
Maria,
Låter små mysigt!!
Hoppas att ni har haft en bra söndag också.

kram kram
omlitenochmig.se