Sliten, leveranstid & retreat

Känner mig lite sliten. Ungefär som den här dörren till vår gamla lilla gäststuga :-) Har inte sovit toppenbra den sista tiden och det sätter snabbt sina spår. Har inte direkt någon ork att ta tag i något på hemmaplan, utan lagar mat, tvättar och försöker hålla i ordning - men kommer inte vidare i att skapa ett hem. Piffet liksom. Och trots att jag vet att det är det jag borde prioritera så är träningen i princip obefintlig just nu. Den där onda cirkeln ni vet.

Vill så mycket, men tiden bara springer iväg. Hade kunnat vara hemma i typ två veckor bara för att vila och fixa med huset. Tyvärr är det lång leveranstid på flera möbler som vi har beställt och det känns lite trist. Vissa saker hänger ihop med andra. Vi har beställt två fåtöljer och soffbord och innan vi får dem vågar vi inte köpta någon mer möbel till vardagsrummet, trots att jag verkligen skulle vilja ha någon typ av skåp eller sideboard. Men rummet är ganska litet så vi får se hur mycket plats det blir kvar när de beställda möblerna är på plats. Om de passar :-)

Imorgon är tanken att maken och jag ska åka iväg på en liten retreat. Kanske inte passar toppenbra, men jag fick det i julklapp av J och vi har redan bokat om två gånger - trots att det egentligen inte gick. Och sista gången fick vi lägga till lite på priset för att få behålla vår bokning så nu går det inte att förhandla fler gånger :-) Och på sätt och vis är det nog nyttigt att komma iväg ett dygn.

Gillar