Slut i kropp & knopp

Just hemkommen och heeelt slut i kroppen. Nästan knoppen också, för yoga gör mig väldigt avslappnad. Trött och avslappnad.

Senchis yoga minskar spänningar och stress på djupet i muskler och bindväv. Perfekt för mig. Svårt att fatta att man kan bli så svettig av att stå på den där mattan i diverse knasiga ställningar och andas djupt och långsamt. Men svettigt och jobbigt är det och det är sååå skönt när vi mot slutet lägger oss i död mans ställning och bara slappnar av. Helt tyst. Med lugn yogamusik i bakgrunden. Ahh, vill liksom bara ligga kvar där och sova. Inte alls sätta mig i bilen, åka hem och duscha.


Tränade ett kort styrkepass igår och det kändes idag. Och jag inser att det kommer att kännas ofantligt mycket mer i morgon...  Ni vet när man blir varse om att träningsvärken intensifieras mer och mer för varje gång man reser sig upp från kontorsstolen.. DEN känslan har jag framför mig.

Gillar

Kommentarer

Maria,
Hoppas att du inte har allt för ont i kroppen idag!

KRAM
jagharvingar.se
AngelicasVärld,
Ja träningsvärken är värst dag två - men ändå så skön. Älskar nästan att känna den smärtan 😉
angelicasvarld.com
Fast det är samtidigt väldigt skönt på något sätt med träningsvärken. Som ett bevis på att kroppen verkligen fått jobba. Tror det är jätte bra med att kombinera den "vanliga träningen" med yoga.

Tack snälla för din röst. Du får gärna rösta igen 😊. Kram Hanna
hannadidrikson.blogg.se
Netti,
Jag är nyfiken på att testa yoga för det har jag aldrig gjort tidigare. Kram
starbys.se
Cissi,
Men vad härligt det låter. Lite sugen på att testa yoga igen, gjorde det för några år sedan..
nastanperfekt.blo.gg