Slutet för bloggen?

Egentligen hade jag tänkt skriva om något helt annat, men igår när jag hämtade L vid skolan så var hon ledsen. Hennes "kompisar" hade googlat på Halloweenbilder och fått upp en bild på L & R när de var Halloweenklädda förra året. De hade skrattat och visat runt bilden trots att L bett dem att inte göra det. Hon tyckte att det var jättejobbigt och jag fick mig en ordentlig tankeställare.

Bloggen är ju en fantastisk minnesskatt för barnen,  men jag vill INTE att de ska må dåligt över den! Sa till L att jag kan ta bort bloggen på en gång men då blev hon jätteledsen och det ville hon absolut inte. Jag tog iaf bort bilden för jag vill inte att hon ska behöva råka ut för samma sak igen idag.

De senaste åren har hon haft möjlighet att tycka till om bilderna och jag har inte lagt ut något som hon inte godkänt, men man kan ju ändra sig med tiden om vad man tycker är fint eller ej.
Det är kanske dags att börja på ny kula? Eller förändra bloggen framöver... Det är ju mitt liv som speglas och barnen är den största delen i livet, men.. kanske får det bli en annan inriktning framöver...

Gillar

Kommentarer

Johanna,
Verkligen något att tänka till kring. Fick mig en tankeställare nu jag också.
www.blogger.com/profile/164327445204106220
Maria,
Jag har haft en liknande situation med S och efter det så började jag låsa några inlägg...vilket man inte heller ska behöva.
Men jag har fått ändra "stilen" & innehållet en hel del på min blogg på grund utav detta. Har också sagt till S att vi kan stänga ner bloggen helt, men det vill hon absolut inte!
Likadant gällande Instagram. S klasskompisar har följt mig, men jag har blockat alla för S skull.

KRAM
jagharvingar.se
Jenny,
Verkligen ett viktigt inlägg. Jag ska prata med mina flickor om det ikväll, som du säger de är ju den största delen av ens liv. Även om det var ok för dem tidigare, så kan det bli jobbigt OCH att allt gammalt finns kvar. Tack för infallsvinkeln du gav mig. Kram
nockinocki.blogg.se