Slutstädning, påskbuffé & vardagsrutiner

Nu har vi kommit ännu lite mer i ordning i nya huset. Och så har vi tömt ut allt ur gamla huset. Fast köparna ska ta över några av våra möbler så lite grejer är kvar. Nu är det bara slutstädning kvar. Fast varje gång jag kommer tillbaka så hittar jag något vi missat :-D

Jag hinner inte med mycket annat än att bara försöka få ordning överallt så jag har knappt haft tid att titta in här. Men här kommer ett litet livstecken iaf.

Vi har verkligen kämpat på och barnen har varit helt otroliga med att komma i ordning! Så duktiga! Så klart spännande för dem med nya rum och lite nya möbler och båda två fick så "vuxna" rum plötsligt.

I lördags tog vi en liten lunchpaus och käkade påskbuffé Madame Moustache här i stan. Supertrevligt och gott och personalen var grymt serviceminded.

I söndags fortsatte vi med temat "äta ute" då vi hade vi en liten get together med familjerna för att "fira" kidsen som fyllde år i februari och mars. Sedan följde familjerna med oss hem för att kika på vårt nya kryp in. I all enkelhet då alla var proppmätta av thaimat och knappt orkade med ett par chokladpraliner, haha!

Nu har skola/jobb börjat igen och det är dags för att försöka hitta lite vardagsrutiner här. I morse provade barnen att ta bussen till skolan själva, de har ju cyklat tidigare, men nu bor vi lite längre ifrån. L slutar nian till sommaren så det är bara ett par månader kvar för henne sedan blir det förhoppningsvis gymnasie precis i närheten. Tror nog att R snart vill prova att cykla till skolan också, för det tar ungefär lika lång tid som bussen.

Ikväll är första kvällen då jag inte gjort något vettigt. Inte packat upp en enda pinal. Kommer snart att krypa ner under täcket för i natt sov jag som en kratta. Jag är så där riktigt trött att jag liksom känner hur det kryper i benen. Men det var nice att titta in här och säga hej :-)

Gillar