Smågalet, saffran & shoppat

Jag vet, det är lite galet... men idag har jag bakat lussebullar!

Eller saffransbullar i långpanna om vi ska vara petnoga :-)

Igår när klockan var tre ropade J på jobbet (vi jobbar ju ihop): Nu är det fika! C har bakat! (jag alltså :-)) Vilket jag inte alls hade gjort och jag sa att så får man inte göra! Det är skittaskigt mot de andra som trodde att jag hade bakat! Så jag sa att jag kunde baka idag istället, och frågade vad de ville ha. J ville gärna ha just saffransbullar i långpanna och en kollega ville ha morotskaka. Såå, idag blev det både det ena och det andra och grabbarna på jobbet blev glada som blev bjudna på fika!

Eftersom jag tycker att det är väldigt gott så valde jag att göra en morotskakerulltårta istället för en vanlig morotskaka. Är så glad över att Kajsa delade med sig av det tipset på sin blogg för länge sedan!

Så ja, jag vet att det är knasigt och i tidigaste laget - men det var väldigt gott, haha! Och det är det närmsta advent jag kommer på ett tag. Fast jag har faktiskt köpt ett par saker till advent & jul redan nu... Sista julen i det här huset ju!

  • Jul

Gillar

Kommentarer

Dreamandcreativity
Dreamandcreativity ,
Yasminegill
Yasminegill,

Men mums vad sugen jag blir. Saffran är ju så mumsigt😍 längtar tills det blir massa saffrans bak här hemma

nouw.com/yasminegill
Jenniesh
Jenniesh,
Lillan Kind,

Haha, ja det var tidigt att baka saffransbröd, men milde tid så galet gott!😄 Jag önskar att jag hade varit med och fikat på ditt jobb idag, för jag älskar även morotskaka. Jag höll förresten i en påse lussekatter i affären idag, men stålsatte mig och la tillbaka den i hyllan. Men imorgon ska jag baka något gott av äpplen😁

varapavag.se
lyckaocholycka
lyckaocholycka,
Sååå himla gott, älskar saffrans bullar 😍
nouw.com/lyckaocholycka