Smakportioner och utrensning

Oj, oj, oj vad tiden går fort! Dagarna rusar iväg och det känns som om jag aldrig hinner vare sig skriva eller läsa andra bloggar. Men jag känner igen känslan och snart är hösten här med sitt mörker och förmodligen tid att läsa igen :-)

Eftersom L är hos farfar idag har jag passat på att jobba undan lite på jobbet och shoppat mat inför familjen Cools ankomst imorgon. Att R käkat både gröt och majspuré idag, liksom igår, har också gjort att tiden rusat iväg lite mer än vanligt eftersom det tar lite längre tid att mata och torka kladd än att bara amma. Men kul är det!

Jag har många projekt på gång här hemma. Mått är tagna på luckorna i köket eftersom projekt: renovera nedanvåningen startar nästa vecka. Jag har också på att tömt våra fruktansvärda skåp på sprit som vi har hängandes i vardagsrummet. Tänker jämt på Simon & Thomas som säger att det bara är svenskar som vill visa upp sin sprit. Förstår inte hur vi tänkt som haft det så så länge.. Det kanske var lite kul med olika Absolutflaskor när vi var 25, men nu är vi snart 35... Skåpen är nu tömda, fotade och utlagda på Blocket. Dem, samt soffan, en fotpall och en fåtölj. Fast skåpen hade kanske sålts snabbare om jag lämnat kvar spriten? ;-)

Även vår Baby Jogger är nu utlagd och jag hoppas på snabb försäljning så att vi kan köpa en ny när vi kommer till USA  nästa vecka :-)

Saknar min lillskrutta som verkar ha haft en ritkigt bra dag hos farfar. Hon hade visst fått fler fiskar än honom och var såå nöjd!

Gillar

Kommentarer

Tina,
Hej gumman! Jag förstår att du saknar din lilla skrutta men precis som du skriver så är det nog bra att ni får vara ifrån varandra lite. Tavlorna är i storleken 50x70 cm jag har beställt dem ifrån Postfoto. KRAM!
www.blogger.com/profile/064520350022772886