Småstressig söndag

Idag är det full fart. Mycket att hålla i huvudet. Jag har insett att jag blir lite småstressad när jag har många tider att passa, eller rättare sagt när många saker ska klaffa och man har en sluttid att passa. Idag skulle jag få hem L från kusinerna, få R till farmor, jag ska hämta upp 3 teaterkompisar till L och åka till Malmö för två föreställningar. Det innebar en hel del meck med bilstolar fram och tillbaka. Det var inte så att det var stressigt på morgonen, R och jag hade gott om tid. Men jag kunde liksom inte slappna av.


Nu har jag med hjälp av barnens faster fått ett barn hemlevererat och ett bortlevererat. R tyckte att det var jättespännande och undrade om vi inte hade pratat klart så att de kunde köra någon gång. Otålig? Not so much.. :-)

L har fått lite energi i det är dags att påbörja operation upphämtning!

Gillar

Kommentarer

Jenny,
Jag förstår att det är stressande. Man vill ju att allt ska klaffa.
Önskar er en kommande bra vecka. Hoppas du mår bra. Kram
nockinocki.blogg.se
Tina,
Hej finaste! Jag är likadan! Stressar upp mig för att jag vill att allt ska klaffa. Hoppas det gick bra med allt igår och att du får en fin start på veckan finaste! KRAM
www.blogger.com/profile/064520350022772886
Helen.HUSnrNIO,
Jag kan inte heller slappna av när det är en massa tider som ska hållas igång under en dag. På väg till nästa hela tiden liksom och vill bara att det ska löpa på.
Lätt att det blir minst sagt ett stressigt läge även om jag vet att oftast så har jag koll och allt brukar klaffa.
Ha en fin måndagskväll!
husnrnio.se