Smidig start

Igår kväll åkte jag på den där hejdundrande huvudvärken och frossan igen. Idag har dock dagen gått smidigt - än så länge. Jag hade ett stort i-landsproblem där jag höll på att missa morgonens dragning på Mix Megapol  där man kan vinna en plats på Grys tjejplan till New York. Men det löste sig - tyvärr var det inte mitt namn som nämndes idag heller.

Fast underbara L sa till mig tidigare imorse:
"Mamma, du behöver inte säga nej, nej, nej när de inte säger ditt namn. Vi ska ju åka till New York ändå. De ska ju gå på Michael Jackson-konsert och det tycker du kanske ändå inte är så kul. Vi kan gå på jättemånga restauranger och klädaffärer och leksaksaffärer, och vi ska ha det mycket kuligare!"

Och mina snälla föräldrar ställer upp och hjälper mig med barnen på fredag!
Tack mamma & pappa!
Lillplutten som var så här glad för några dagar sedan verkar ha en förkylning på G och näsan rinner lite. Vi tar en soft dag och hoppas att det inte blir så mycket mer av det.

Gillar

Kommentarer

CiliaH,
Naw, vad söt hon är som tröstar mamma 😊 Tror också ni kommer att få det mycket kuligare 😉

Vad härligt att du får hjälp på fredag!

KRAM
ugglehuset.se
Tina,
Hej gumman! Vad jobbigt med din huvudvärk, hoppas den håller sig borta nu! Söta L som försöker trösta dig! Hoppas att det inte bryter ut någon förkylning på lillebror! KRAM fina du!
www.blogger.com/profile/064520350022772886