Snabb status

Oj, oj, den här veckan rusar på i rekordfart - men jag gissar att det blir så när man är tillbaka i vardagen efter en tids frånvaro. Ganska kul, men det finns såå mycket jag vill hinna med!

Igår blev det shopping av det STORA slaget i det gula varuhuset... :-) Nästan lite pinsamt att åka dit nu när man ser så många muppar på tv...... Fixade en hel del julklappar och det känns såååå skönt!

Idag ska maken ut och åka igen, Kina återigen, så ikväll skjutsar vi honom till flyget och passar på att ta en runda inom min absolut äldsta vän för en kvällsfika! I like sådana här småspontana träffar mitt i veckan!

Imorgon är det sedan maskerad på dagis och L ville  (överraskande nog!!) vara prinsessa. Hon har  typ ALLTID varit prinsessa när det varit valfritt :-) Hon fick passande nog en ny klänning av farmor & farfar i fredags så det blev perfekt. Och jag tänkte försöka vara en rolig/snälll mamma och jag har gett mig på den där symaskinen igen.. Vi är inte sååå tighta precis så resultatet blev något som en i klass 1 skulle kunna göra - meeen nu har L i alla fall fått en cape, precis som tjejerna i Barbie och de tre musketörerna! Ja, eller inte likadan, men en cape iaf :-D Bild kommer imorgon... Nu börjar den här arbetsdagen, så, later dudes!

Gillar

Kommentarer

Linda,
vad avundsjuk jag blir, jag vill också shoppa i det gula varuhuset, jag som var där flera gånger i månaden innan vi flyttade börjar få lite abstinens efter 5 månader haha
Kramar
www.uppochnervandahuset.se
Russin,
hej hopp vännen...

nice med ullared..:)

härligt med en gammal vän, jag har en riktigt gammal vän med som jag håller hårt i..:)

kommer du på galan, eller blir det mitt i barnafödsel ? hihi..

kramkram
enburkrussin.se