Snabbt & enkelt

Ikväll var det inga teaterrepetitioner för L så vi hade hela kvällen "ledig". Jag hade absolut noll matinspiration. Det är lite trist att stå och laga mat till mig och barnen när jag är osäker på om det är något som de gillar eller inte. Inspirerad av Matplatsen blev det till slut varma mackor. De som Victoria gjorde för några dagar såg så sjukt goda ut och jag var tvungen att testa hennes tips om att ha avokado i. Gjorde min egen variant av hennes recept och de blev riktigt goda.


Trots att barnen bara hade ost och skinka i sina var det inget för R. Alltså, han är skum. Han äter gärna ostrullar (ostskivor i rullar) men inte ost på mackan. Riven ost på macka går dock bra... L äter inte vanlig ost alls, men smält ost går bra... Det är liksom aldrig enkelt :-)

När vi nu gjorde så busenkel middag hann vi med att baka lite också. Båda barnen var med och gjorde kolakakor och det var riktigt mysigt. Inte alls stressande som jag annars kan uppleva det om det måste bli något bra av bakandet. Men nu var det bara för skojs skull. Jag hann med att slänga in en omgång biscotti i ugnen också så imorgon blir det kanske en kaka till fikat på jobbet :-)

Gillar

Kommentarer

? Sanna ?,
Men vad duktig du är vännen !!
Barn är lustiga med sina matvanor ...
Min lillskrutta gillar inte ost men parmesan på spagetti går bra hihi
Kram
www.blogger.com/profile/148111227825662813
Fröken M,
Gott - både toast och kolakakor 😊
Ibland är det enkla det allra godaste !
Kram
www.frokenmela.se
Tina,
Hej hjärtat! Ja usch det här med vardagsmaten är ju så tråkigt! Mina barn äter superdåligt på kvällarna så det känns liksom inte lönt att "göra sig till" och ställa sig och laga någon mat. Mysigt att baka tillsammans! vad duktig du är vännen! KRAM
www.blogger.com/profile/064520350022772886
Jenny,
Roligt att få inspiration av andra, har aldrig tänkt på avocodo i samband med varm macka, men har ju nyligen upptäckt avocado 😉
Skönt att bakandet kändes bra och inte stressigt, stress är sååå tråkigt och ofta onödigt <3
Kram !
nockinocki.blogg.se
Maria,
Vardagsmat är ju det tråkigaste som finns!!
Även om S äter i princip allt och äter bra så är det ändå tråkigt & bara komma på vad man ska laga.
I kväll är det R som ska stå för matlagningen & det tackar jag för.
Hoppas att ni mår bra!

kram kram
omlitenochmig.se
Varma mackor är underskattat! Hur gott som helst ju och snabbt och bra på stressiga vardagar 😊
Ser gott ut!
husnrnio.se