Snigel, spring och surkärring

Efter att ha varit en riktig surkärring hela eftermiddagen eftersom jag inte hittade L:s Nintendo DS så gick hela familjen ut på en promenad. Jag behövde det verkligen för jag kände att jag var sur på L som inte håller ordning på sina saker och jag blev sur på R som bara stökade runt hela tiden. Egentligen var jag mest sur på mig själv eftersom jag misstänkte att det var jag som städat bort Nintendot... Det var ett i-landsproblem i vanlig ordning men jag kände mig helt tokig som inte hittade mojängen! Jag kunde inte sluta leta och hade nästan ont i magen för att jag inte hittade det.

På väg ut på promenad kollade J i ena bilen och där - där låg Nintendot! Puh! Det kändes så skönt att det hittades! Och det kändes så skönt att det inte var jag som städat undan det någonstans...


Vi hade en härlig promenad där vi såg en massa sniglar (eller snäckor heter det väl kanske...?). L var helnöjd som fick köra med sin kick bike och R var nog ännu mer nöjd som fick springa fritt ett tag.


Kvällen har sedan spenderats på föräldramöte på L:s nya skola. Snart är det dags för inskolning och det känns galet stort! L längtar så mycket och vill börja imorgon! 

Gillar

Kommentarer

Evelina "Evsi" Hellström,
Ibland får man vara en gnällKärring, jag har oxå haft en deppig dag!
Hoppas Nintendot kommer till rätta.
Tror tyvärr det är ganska kört för Mig & Lucas oxå, men man kan ju hoppas! 😊
kram
www.evsi.se
Tina,
Godmorgon gumman! Vad skönt att ni hittade spelet igen! Spännande med inskolning, nästa år är det dags för mina två att börja i skolan. Det är verkligen galet vad tiden går fort. Jag hoppas du får en fin torsdag hjärtat! KRAM!
www.blogger.com/profile/064520350022772886
Maria,
Vilka härliga bilder!
Skönt att nitendot kom till rätta & ibland har man all rätt att få vara en surkärring:-)

kram kram
sagafia.se