Snö, glädje och glass

Idag har det snöat här! Riktigt mycket också! Iaf så att det är vitt på marken och man kan kasta snöbollar :-) Och de hade inte varit ute på dagis.. jag får spatt på dem alltså! Men jag ska inte klaga, för L ska börja i en utegrupp efter nyår så det är bara att bita ihop tills dess. Men eftersom vi bor i södra Sverige så är det ju inte helt säkert att ens barn får uppleva snö på vintrarna och då tycker man att de kunde passa på att vara ute, en stund iaf.
För att L skulle få uppleva lite snö iaf så var vi ute efter dagis och lekte. Hon tyckte att det var skitkul att kasta snöboll på mig, men det blev ju inte direkt några bollar av det, utan mest lite lössnö som i bästa fall träffade min jacka. D var helt lyrisk (om en hund nu kan vara det) och njöt i fulla drag av att försöka fånga snön och hoppade runt som en vilde.
Och jag som skulle putsa fönster i helgen... Kan ju bli lite svårt med minusgrader.. Hmm, kanske får sätta upp ljusstakarna och stjärnorna i smutsiga fönster nästa helg.
Den här jäkliga förkylningen jag har verkar inte vilja ge med sig, tvärtom har jag fått grymt ont i halsen igen. Så pass att jag börjar sukta lite efter den där Ben & Jerry-glassen som finns kvar i frysen... Kanske till Idol. Maken har hittat lite av sina favoritchips - Salt & vinäger (hur man nu kan tycka att det är gott...) så lite glass skulle kanske inte vara helt fel.
På tal om Idol så hoppas jag att Johan åker ut idag. Utan att ha hört låtarna. Kanske återkommer med en dementi senare, men jag tror inte det.
Hoppas alla har en härlig fredag!

Ögonen lyser av glädje! :-)

Gillar

Kommentarer

Potatishäxan,
Tack, så roligt att jag kan få dig att skratta. Det sorgliga är ju att den där drömmen inte är påhittad, ha ha!

Jag ska ta mig an utmaningen i helgen.

Ha en skön helg och hoppas du sliper putsa fönster! KRAM!

Och du - jag kan inte den 5:e...
:-(
Ingen barnvakt, Chrille jobbar och mamma jobbar tidigt nästa morgon, börjar kl 6 så jag vill inte be henne, hon hjälper oss redan var och varannan dag.
www.blogger.com/profile/018631233984026212
Jeanette,
Hej, har du hund?
Jag älskar vovvar! Vi skulle fått en valp till jul men tiken var tom...
Ja det är synd att dom inte går ut på dagis, hoppas det kommer mer snö i södra Svedala då så L får åka lite pulka och göra snöänglar sen.
Ha en skön helg!
www.blogger.com/profile/130296350753625185
CharmKatti,
Salt och vinäger chips!! Var har din man hittat det? Det är det absolut bästa jag vet! Men det finns ju aldrig i affärerna, iaf inte där jag handlar. Man kanske kan importera själv från england?
Här är det mycket snö, sådär en 7-10 cm, så det har byggts både snölyktor och snögubbar.
www.blogger.com/profile/046181021213338000