Snö, högar och fredag

Jaha, så vaknar man upp och det är fredag igen. Och snö på marken. L började genast med mantrat: "Åka pulka! Åka pulka!", så det är väl bara att hålla tummarna att det finns något vitt på marken i em så att vi kan åka lite pulka efter dagis. Och/eller så får jag se det positiva i att hon är i en utegrupp nu på dagis - så att hon får uppleva lite av snön om den försvinner snabbt.

Vaknade också upp och kände mig lika förbannat trött som den övriga veckan. Fast på något sätt ändå med energi. Jag blir irriterad på posthögarna (observera högarna!) på köksbordet, L:s prinsessklänningar på golvet, den rena, torra tvätten som måste vikas och stoppas in i garderoberna, den smutsiga tvätten som ligger i sina växande högar, tandkrämsprickar på badrumsspeglen, stöket på skrivbordet, blommorna som måste vattnas osv osv. Det får bli ett ryck här under dagen så att jag kan ta helg och känna mig avslappnad. Ser sedan fram emot en riktigt soft fredagskväll framför tv:n. Har bett sambon fixa något gott kött som vi kan äta ikväll. Han tänkte grilla, och det skulle visserligen inte alls förvåna mig om han gör det - trots snön :-)

Gillar

Kommentarer

CharmKatti,
Det är så skönt att höra att någon har det precis som vi!
Dessa högar, dom växer till förbannelse och även om man städar bort dom så dyker dom upp igen!!

Gott kött till middag, det lät härligt. Vi har inte heller nåt för oss ikväll. Hade du bott närmare hade jag nog tittat förbi:-)
Har för mig jag har en liten bit oxfile i frysen så kanske vi oxå kan grilla ikväll:-)
www.blogger.com/profile/046181021213338000
nipe,
Ja dessa högar, man kan ju bli tokig för mindre! Tandkrämsfläckar, arrrghhh.
Blev det nåt grillat i snön?
www.blogger.com/profile/018913701582095173