Snö i Skåne

Det känns som om stora delar av Sverige kickade igång december med snö. Det är inte ofta vi har snö i Skåne så det gäller passa på att "njuta" av det. Eller njuta och njuta... det blr ju en del skottande när man bor i villa... Och det är inte helt enkelt att pulsa runt med den fyrbenta fluffiga innan det skottats. Och regnet hinner ofta spola bort snön innan det kommer någon plogbil in på våra smågator.. Nu låter jag ju negativ och det är jag egentligen inte, det är väldigt fint när det får lov att ligga kvar (vilket det ju sällan gör här..) .

Men R har hunnit åka lite pulka!!! Och den fyrbenta fluffiga har hoppat runt i snön och försökt fånga snöbollar :-) Och barnen passade på att fixa en snölykta igår, lite peppade av vår lilla "nisse Alf". Och tur var det, för idag har som sagt mycket av snön regnat bort.

Ikväll har barnen och jag betat av några julklappar så jag ligger riktigt bra i fas måste jag säga! Det är ju skönt när mycket kan beställas online så att man slipper springa runt i affärer. Hur går det för dig? Har du börjat handla klappar ännu?

Gillar