Snö, slö & stjärna

Idag har det varit en väldigt slö dag. Men jag tror att hela familjen behövde det. L har suttit vid datorn i flera timmar, vilket inte hade varit ok en annan dag, men idag när J har kollat på film hela dagen och jag legat på soffan i ett antal timmar så är det svårt att argumentera. Eller nja, vi har inte legat på soffan hela dagen. En liten stun dute i snön har det blivit, och jag tycker att det är riktigt härligt att det snöat i flera dagar nu. Vi är ju inte så bortskämda med snö i Skåne! Framför allt inte att den får ligga kvar.

Jag har också fixat med stjärnor och ljusstakar så nu är här ljust i alla fönster! Det är verkligen an av sakerna jag gillar mest med vintern - allt ljus. Normalt sett har jag lite smålampor i några fönster och så där, men det blir stor skillnade med alla stjärnor och ljusstakar. Det blir så mörkt sedan i januari när de plockas ner igen...  Det nya för i år är att vi har två fönster i sovrummet, så där står nu två ljusstakar och lyser. I vardagsrummet hänger fyra nya vita pappersstjärnor. Jag är jättenöjd, hittade dem på Clas Ohlson efter att ha letat i fem andra butiker. 79:- Som hittat! Inlusive sladdmojäng!
Eftersom mitt huvud känns som om det ska sprängas så ska jag nog lägga mig en stund till på soffan. Får väl skylla mig lite själv, för jag kom på att jag knappt druckit något på hela dagen. Varm choklad med vispgrädde räknas knappast :-)

Gillar

Kommentarer