Snö, storm & stress

Men alltså, så har jag alltså en sextonårig dotter!! Galet!

Tyvärr har den stackaren oturen (eller turen, beroende på hur man ser det) att alltid fylla år på sportlovet. Och eftersom vi är en familj som gillar att resa när det är möjligt, så har L sällan vaknat upp hemma på sin födelsedag.

I år skulle hon få göra det. Så var planen. Meeen, planer kan ju ändras som vi vet och istället fick L vakna upp på ett hotell i Köpenhamn idag. Inte fy skam, kan man ju tycka – även om jag förstår att hon någon gång vill vakna upp hemma med familjen. För idag var det bara L & jag på hotellet. Grabbarna i familjen drog till Österrike redan igår (fredag).

Det började tidigt under fredagen komma varningar om att Öresundsbron eventuellt skulle komma att stängas under kvällen på hårda vindar. L & jag skulle ta oss över till Danmark lördag morgon med bil och jag blev lite stressad över att bron kanske inte skulle vara öppen då. Sååå, efter mycket om och men bestämde vi oss för att åka över redan på kvällen, med lite tidspress då det stod att bron ev skulle stängas vid 21. Åkte och lämnade den fyrbenta fluffiga hos mina föräldrar, aka hundpensionat ”Bortskämd” och blev bjudna på smarrig kinamat gjord av min pappa. Inte bara den fyrbenta som blir bortskämd alltså :-)

Sedan begav vi oss hemåt igen, men då hade det börjat snöa riktigt rejält och jag kunde knappt se vart jag körde de där ca 30 minuterna hem. Jag, som redan innan ogillar att köra i mörker och nederbörd, och nu också hade lite tidspress hade mer än några fjärilar i magen om man säger så. Puh! Det var en pärs, men vi kom hem, kastade ner det sista i väskorna och efter lite djupa andetag och panik för min del, satte vi oss i bilen och körde söderut. Som tur var utan snö denna gången.

Och ja, vi kom över bron och trots att gps:en visade oss helt fel så kom vi till slut fram till vårt hotell där jag äntligen kunde slappna av i axlarna och magen. Att jag inte har träningsvärk idag är ett under :-D

Hade en mysig kväll på hotellet & hann tom sjunga en liten trudelutt vid 12-slaget för dottern, haha! Sedan sov vi gott tills det var dags att väcka henne med mer skönsång, paket, ballong och lite andra överraskningar 🖤

Och sedan drog vi mot New York!! Jag och min sweet sixteen! 🖤🖤
(Sitter faktiskt på planet i detta nu!!)

Gillar