Snooze, ögon och nervositet

Måndag. Jag fattar inte vad det är med måndagar? Jag tyckte verkligen att jag gick och la mig i tid igår. Visserligen läste jag ett bra tag, men iaf.. När klockan ringde klockan 6 imorse (då hade jag redan förhandlat mig till 10 minuters sovmorgon) ORKADE jag bara inte gå upp. Snoozade två gånger och låg kvar till 06.18. Förresten, kan någon förklara för mig varför en snooze på de flesta väckarklockor är på 9 minuter??

Ja, ja, jag kom upp, duschade, gjorde mig i ordning och fixade frukostmacka till mig själv och L och åkte till Malmö. Tack gode Gud för Adam och Gry som gör att jag håller mig vaken om mornarna.. På jobbet säger en kollega "Oj, vad du ser trött ut idag!" Ok, tack liksom... Jag berättade för en annan kollega vad den första sagt och hon sa - "Ja, du är svart under ögonen". Katjing!!! Gissa om jag känt mig som en läckerbit resten av dagen? :-)

Till råga på allt börjar jag få ont i magen av att jag på onsdag ska hålla ett anförnade på engelska inför en styrgrupp om ett ämne som jag egentligen inte är insatt i.. Urk.......

Gillar

Kommentarer

Jeanette,
Vad jobbigt... men ibland är man ju bara sååååååååå trött. Hoppas att du är piggare idag!
Jag håller tummarna för ditt anförande, prova att gå igenom det högt några gånger innan för det blir oftast lättare då. Särskilt om man ska dra det på engelska. På mitt jobb är internspråket engelska och i början var det jättejobbigt. Kram
www.blogger.com/profile/130296350753625185
CharmKatti,
Det bästa du kan göra är att du låtsas som att du vet allt om det du ska prata om. Då tror publiken det oxå!
Och ang snooze på nio minuter. Det måste ju vara så att 9 min är nästan som 10 och det känns ju bra mycket bättre att få ligga kvar 10 min till än 9....ehhh, eller va?
www.blogger.com/profile/046181021213338000