Snor och närhet

Idag var det utvecklingssamtal för L. Det är alltid spännande att få höra vad andra har att säga tycker jag. Det var dock bara positiva ord om vår stora tjej :-) Hon pratar väldigt mycket (jo tack, jag vet!) och har ett väl utvecklat ordförråd. Hon är väldigt bestämd (nähä???) och har väldigt god koordinationsförmåga.
L och jag har tagit det lugnt i em eftersom hon börjat bli förkyld. Inte alls passande eftersom det är dopdags här på lördag och mycket att fixa med imorgon. Hon fräser sig hela tiden och är ganska röd om kinderna så det är nog dags för mig att hämta febertermometern och kolla läget.
Lillebror R har kinkat vidare idag och vill inte ligga för sig själv i många sekunder. Mitt arbete på jobbet idag tog 4,5 timmar men hade annars kanske tagit 2. Och här hemma får jag inget gjort. Är kanske dags att hämta Baby Björnselen när jag ändå reser mig för att hämta den där febertermometern..Det går fortfarande inte att kommentera hos alla som jag vill kommentera hos...

Gillar

Kommentarer

Pernilla,
Visst är det surt när saker inte fungerar som det skall. Har själv haft internetstrul.

Fick hjälp att packa lite kartonger men de var bara här en kortis för att vara med på ett möte. Då ville jag heldre umgås bara.

Låter som lilleman är en mammagris. Har själv haft två sånna.

Stor risk för feber ser det ut som. Man ser röda kinder på kortet.

Hoppas alla kan komma till dopet. När stora killen döptes var det snöstorm och många blev insnöade mm. Saknades många.

Kram
trekillarochentjej.blogspot.com
Amanda,
Hoppas inte L blir sjuk nu till dopet. Vore väl bara så typiskt!

Lillebror i detta huset vill heller inte ligga någonting för sig själv. Skriker som en stucken gris om jag går ifrån honom ens en liten stund.

Han är dock ganska tacksam med maten för tillfället men det är väl för att han just kommit ur en tillväxtperiod. På bvc sa dom att nästa tillväxtperiod kommer runt 3 månader så där är kanske ni nu?
Kram
creyla.blogg.se
Fröken Isakson,
Ja visst är det roligt med utvecklingssamtal. Man får en lite inblick i barnens vardag 😃. Hoppas att hon blir piggare och förkyldningen lossnar.

Kram Kram
frokenisakson.wordpress.com
Tina,
Hej gumman! Åh jag hoppas att ni inte blir sjuka nu när det är dags för dop! Jag är så irriterad på blogspot! Allt detta strul! Idag kan jag inte ens publicera ett nytt inlägg! Grr! Hoppas du får en fin fredag hjärtat! KRAM!
www.blogger.com/profile/064520350022772886