Snörvel, snörvel

Man skulle kunna tro att jag skulle vara helt död idag när klockan ringde. Med tanke på nattens brist på sömn. Men jag var inte ens sovande när klockan ringde. Fast det var så klart inte sjävvalt, jag hade gärna sovit.

Har ingen aning om varför L vaknade mitt i natten och var lite närhetstörstande. Nästan som om hon var sjuk eller så, men imorse var allt bra. Hon kanske drömde något.

Anledningen till att R inte sov var mer uppenbar då hans näsa lät vid varje andetag. Efter lite koksaltlösning nu och med lite hjälp av en nässug så låter det lite bättre.

Idag hann vi faktiskt ta det riktigt lugnt vid frukosten och jag hann tom med att anmäla L till intensivsimkurs i maj. Det blir tre dagar i veckan under hela maj, puh, lite jobbigt, men förhoppningsvis givande.

Efter dagislämning blev det en halvtimmes promenad i skogen med doggen D och R på magen. Kändes bra. Sedan magövningar när jag kom hem. Nu blir det nog soffläge resten av eftermiddagen innan det är dags att hämta L igen. Min hals skaver och jag känner också av en analkande förkylning så det gäller att ta det lugnt nu. Jag får helt enkelt försöka förtränga allt jag vill ha gjort här hemma! Jag har en massa program inspelade på hårddisken, så det bör inte vara några problem på den fronten att hålla sig i soffan. Men som sagt, får försöka förtränga att jag vill sätta igång med dopinbjudningar, städa i medicinlådan, rensa i min egen garderob, vika ren tvätt, städa på mitt pysselbord osv, osv, osv...

Gillar

Kommentarer

Anonym
,
Jag säger som jag brukar, varför göra det idag, det som du kan göra i morgon. Och om du inte gör det i morgon är det antagligen inte så viktigt 😉
(ps, börjar du bli sugen på ny bloggdesign,så roar jag mig gärna med det 😉
Linda,
Oj ja det var intensivt ja, 3 gånger i veckan var inte dåligt. Det skulle vi behöva till våra barn också, ingen av dem kan simma tyvärr:(

Jag resonerar som så kring maten att vill jag fuska ska jag göra det rejält och samma dag, inbillar mig att det är bättre att toksvulla en dag än att gå och äta en kaka varje dag, rätt eller fel det vet jag inte men det är så det känns:)

Kramar
www.uppochnervandahuset.se