Snurrig förmiddag

Det här är en snurrig dag! Även om vi var uppe i god tid idag så blev det ändå lite stressigt till slut. L skulle visa något på dagis och även om jag sa att jag inte hann så började hon bygga upp något för att visa mig. Ville inte att hon skulle känna att jag inte ville se så jag kom med andan i halsen till BVC. Fast det gick bra, brukar ändå alltid få vänta på distriktssköterskan och jag var i tid.


R fick en spruta mot mässling mm eftersom vi åker till USA om några veckor. Passade på att väga och mäta honom också och han följer sina kurvor bra. Och även om jag tycker att han är dålig på att äta nu så får han visst i sig vad han ska ändå, det känns bra. Det gick bra med sprutan också, lite tårar, men det glömdes snabbt.Och nu kommer jag säkert att glömma att det kan bli symptom av sprutan om en vecka, så om jag börjar dilla om vattkoppor eller tänder då så hojta till!

Eftersom R varit vaken så länge så somnade han som en stock innan vi ens hunnit iväg med bilen från parkeringen. Och han sov vidare medan jag tog en promenad med doggen D som fick springa fritt bland de regnvåta vitsipporna i skogen.

Sedan började jag snurra till det. Ringde till en kompis som fått mjölkstockning och frågade om hon ville låna en pump, för jag var ändå i hennes krokar. Det ville hon gärna och jag körde dit eftersom jag faktiskt varit förutseende och tagit med pumpen. När jag kom dit undrade hon om vi inte skulle komma in eftersom köpcentrat som jag var på väg till ändå inte hade öppnat ännu. Ok sa jag. Inne frågade hon om R ville äta när hennes dotter skulle och jag sa att det gick bra. Tills jag insåg att jag ju faktiskt hade en tid hos optikern 10.30, det var ju dit jag varit på väg... Så det var bara att packa ut oss i bilen igen och jag var på minuten hos optikern. Puh, alltså ibland undrar jag var jag lagt min hjärna??

Gillar

Kommentarer

Tina,
Hihi! Det är inte lätt alla gånger gumman! Det är så när man har för mycket att hålla reda på! Var rädd om dig! KRAM!
www.blogger.com/profile/064520350022772886
Maria,
HaHa, ja så är det när man har mycket:-)
Tur du kom i tid i alla fall!

Så mysigt med vitsippor! Måste ut i skogen och ta lite bilder:-)

kram kram
sagafia.se