Snurrig, simskola & superman

Det är mycket nu! Det brukar det visserligen vara, men det känns som om det är lite extra mycket att hålla i huvudet just nu.

När jag är på jobbet fylls tiden med diverse uppgifter och jag försöker beta av snabbare än det fylls på. Vet inte riktigt om jag lyckas just nu..

Eftersom det närmar sig december och allt vad det innebär betyder det också lite extra fix för barnen. Framför allt R. Det är snart juluppspel och det ska ordnas rekvisita. Och så börjar simskolan på fredag. Helt underbart att ha simskola på förskolan btw!

R på Halloween under trick or treat
Och så begravning i veckan och tjejträff i helgen. Sorg & glädje. En del att tänka på inför båda tillfällena.

Men samtidigt gillar jag att ha mycket att göra. Hellre för mycket än för lite. Blir liksom lite mer kreativ också när jag har mycket på agendan.

Fast ibland blir det nog lite för mycket... Glömde hälla i hasselnötterna när jag gjorde paleo-nötchoklad tidigare ikväll. Skulle bara slänga ihop något litet innan barnen skulle nattas. Men hasselnötterna låg kvar i sin påse när själva "kakan" ställdes in i kylen.. Men det blir säkert bra ändå!

Behöver eg jobba lite till nu, men tror att jag ska lägga mig och läsa istället. Finns risk för att resultatet inte skulle bli så bra kanske.. Hoppas på att vara mindre snurrig och mer effektiv imorgon istället!

Gillar

Kommentarer

Cissi,
Håller med om hellre mycket än för lite att göra... Hoppas kakan blev god även utan nötter 😉
nastanperfekt.blo.gg
Maria,
Här är det också lite kaos just nu. På TOK för mycket att göra på jobbet, roligt men samtidigt lite frustrerande.
Bara att bita ihop och kämpa på 😉

KRAM
jagharvingar.se
Theresa,
Oj det lät ju alla tiders med simskola på förskolan!!!
Hoppas du får det lugnare snart!
Kram
mammat.blogg.se