Snurrig start & oredigerad verklighet

Dagen började ganska snurrigt. Jag tog snabbt beslutet att stanna hemma då jag inte alls mådde bra, vilket jag inte heller gjorde igår. Liiite stressad av att L & jag ska till USA på fredag och inte alls har en massa tid över att vara sjuk på!

Jag jagade på R om läsläxan och varken han eller jag insåg att det var tisdag och inte onsdag... Inte förrän han var klar med allt (vilket han iofs borde ha varit redan innan tisdag, men, men..) kom vi på att läxan ska vara klar tills imorgon!

Ikväll mår jag som tur är lite bättre. Grabbarna i huset har börjat packa inför sin skidresa. För ja, detta sportlovet kommer tjejerna och killarna i familjen att dela på sig och åka till olika destinationer! Skidor för grabbsen och gudkusin-häng i Chicago för oss girls!

Ordet gudkusin är faktiskt vår guddotters ord på relationen till våra barn. Hennes föräldrar är gudföräldrar till våra barn och J & jag är gudföräldrar till henne. Så självklart, gudkusiner! Inga konstigheter alls!


Inte världens bästa bild. Men den oredigerade verkligheten. Mina tre små hjärtan. Det stora hjärtat sysselsatte sig med något annat :-) En stund i soffan tillsammans innan nattning. L och jag kollar på en serie ihop. En mysig kvällsrutin och vi har nu börjat planera hur vi ska kunna beta av några avsnitt på väg över Atlanten på fredag!

Gillar

Kommentarer

PT Lilla Ax,
Men så roligt med planerade semestrar framför! Hoppas du får krya på dig snarast och kan glädje dig fullt åt resan!
www.blogger.com/profile/137510672475662576
Madde,
Förstår att du är lite stressad. För vem vill vara sjuk då man ska åka iväg. Bra att du var hemma så du får en chans att bli frisk.
www.missmadelena.se
Therese Carlsson,
Va bra att läsläxan blev gjord =) hoppas du krya på dig
www.blogger.com/profile/102714105675437181
Therese,
Låter som ett härligt sportlov! Vi planerar fören sommar semester med lurans gudmor och familj, och deras dotter borde då bli deras gudkusin, låter klockers! 😃 Ha nu toppen roligt, så håller jag tummarna att dina baciller likt mina nu har left the body och att kurerandet går åt rätt håll! KRAM
www.blogger.com/profile/107096415516469723
Fnulan,
Hörrö, du kommer inte att njuta om du är sönderstressad när du åker. Försök att andas (säger jag.....). Man kan handla over there om man glömmer nåt. I promise.
www.fnulan.se
Kamilla Rytterlund,
Åh vilken resa ni har framför er. Ta det lugnt du hinner säkert allt om du bara andas.
www.blogger.com/profile/043267255929456572