Snuva, tulpaner & utvecklingssamtal

Dagarna susar fram, fast allt är lite halvrörigt. R har varit hemma från skolan denna veckan också eftersom han är snorig, eller snuvig kanske man ska säga. Jag hör på hans röst att han är snuvig, men det är inte så att han springer och snyter sig hela tiden. Jättesvårt att veta hur länge han ska vara hemma. I icke virustider hade detta inte varit något han varit hemma från skolan för.

Men nu tar vi vårt ansvar och riskerar ingenting. Så jag stökar undan på jobbet på mornarna och jobbar sedan vidare hemifrån, fast men något fler pauser än en vanlig arbetsdag :-) Det krävs lite jobb för att hålla vår nioåring stimulerad. Igår körde vi mycket multiplikationstabell, läste "Dagbok till alla mina fans" och la pussel. Idag har vi tex pratat om påsken och varför vi firar det, och R har testat att vara med på sitt utvecklingssamtal på Face time :-)

Fredagsbuketten med tulpaner står finfint här! Sätter ut dem på trappan varje kväll så att de står där över natten, för att de ska hålla längre.

Själv tycker jag inte att jag får så mycket gjort. Kanske av förklarliga skäl... Och jag får säkert saker gjorda, kanske bara inte det jag hade tänkt mig.

Idag har det tex varit
utvecklingssamtal för båda barnen och det gick jättebra. Jag är så stolt över båda barnen, hur de uppför sig mot andra människor och hur de utvecklas som individer! ♥ ♥

Gillar

Kommentarer

StenhagenBettan
StenhagenBettan,
Så vackra blommor
nouw.com/stenhagenbettan
Marie,
Krya på dig och ja så får en annan göra också, plugga typ som dansa pausa osv, det är lite meckigare bara
sweeetwordsbymirre.com
fibrolivet
fibrolivet,
Ha ha, fick läsa ditt inlägg flera gånger för jag blev förvirrad av tidigare kommentarer om att du ska krya på dig...men jag uppfattade att det var R som är snuvig så jag får hälsa till honom krya på sig. Hiooas han snart är frisk. Skönt att kunna jobba en del hemifrån också.
nouw.com/fibrolivet
Popprinsessan
Popprinsessan,
Ha ha, samma här! Jag undrar vad jag skrivit som förvirrat! För det är ju som du skriver R som är snuvig, inte jag 😊
nouw.com/popprinsessan
Michelle ,
Så bra när man tar ansvar det ska man ta o göra o när man e frisk då kan man göra lite saker 😊
michellefrandell.blogg.se
sofiefriden
sofiefriden,
Det är svårt att veta hur länge man ska bli hemma men du gör rätt i att ta det säkra före der osäkra. Man är lite rädd för att man ska få pollen och jobb inte ska vilja ha man jobbar. 😐 Hört en del som fått bli hemma då. 🤔
nouw.com/sofiefriden
amanda,
men fy krya på dej <3 tulpanerna vad väldigt fina <3
amndiz.se/
Therese ,
Tar alla samma ansvar som du/ni så går detta bra <3 Och skoj att du/ni fick sådan positiv respons <3 Krya!
lurans.blogg.se
Kamilla,
Vilka vackra tulpaner du har där hemma. Ja allt blir lite meckigare nu i dessa tider. Vi får hoppas att vi snart kan leva på så som vi alla änskar igen. Krya på er där hemma
kamillaskamera.com/
Fnulan,
Jag älskar att jag ahr en anledning för att jobba hemma. Älskar att vakna, ta på mig myskläderna och sätta mig på kontoret! Ljuvligt
www.fnulan.se
Popprinsessan
Popprinsessan,
Har faktiskt själv gått upp i vanlig tid, duschat som vanligt osv för att inte komma ur rutiner. Men hade älskat att göra som du!
nouw.com/popprinsessan