Snuva, tulpaner & utvecklingssamtal

Dagarna susar fram, fast allt är lite halvrörigt. R har varit hemma från skolan denna veckan också eftersom han är snorig, eller snuvig kanske man ska säga. Jag hör på hans röst att han är snuvig, men det är inte så att han springer och snyter sig hela tiden. Jättesvårt att veta hur länge han ska vara hemma. I icke virustider hade detta inte varit något han varit hemma från skolan för.

Men nu tar vi vårt ansvar och riskerar ingenting. Så jag stökar undan på jobbet på mornarna och jobbar sedan vidare hemifrån, fast men något fler pauser än en vanlig arbetsdag :-) Det krävs lite jobb för att hålla vår nioåring stimulerad. Igår körde vi mycket multiplikationstabell, läste "Dagbok till alla mina fans" och la pussel. Idag har vi tex pratat om påsken och varför vi firar det, och R har testat att vara med på sitt utvecklingssamtal på Face time :-)

Fredagsbuketten med tulpaner står finfint här! Sätter ut dem på trappan varje kväll så att de står där över natten, för att de ska hålla längre.

Själv tycker jag inte att jag får så mycket gjort. Kanske av förklarliga skäl... Och jag får säkert saker gjorda, kanske bara inte det jag hade tänkt mig.

Idag har det tex varit
utvecklingssamtal för båda barnen och det gick jättebra. Jag är så stolt över båda barnen, hur de uppför sig mot andra människor och hur de utvecklas som individer! ♥ ♥

Gillar