Sockerchock


J skulle egentligen ha varit i Sthlm den här helgen så vi tackade nej till en Valborgsfest. Men trots att hans resa blev inställd och vi bara var hemma så har vi haft en väldigt skön helg. Insåg idag att det fortfarande var karuseller på stan så vi åkte dit en stund under eftermiddagen och L fick åka karuseller, käka sockervadd  och slush puppie (heter det så?). Det kändes bra att göra något bara för henne. Tyvärr blev himlen helt svart och regndropparna började falla så vi stannade inte jättelänge.

Lillebror har varit väldigt närhetssökande i helgen. Jag testade att inte ge honom magdropparna längre och det verkar som om det funkar. Det verkar inte alls som om han har magknip eller så, men som sagt, han vill vara i famnen hela tiden och så fort vi lägger ner honom så slår han upp de små ögonen och darrar med underläppen. Jag ska försöka ta en bild på den där darrande underläppen för så fort han visar den så lindar han mig kring sitt lilla lillfinger...

Gillar

Kommentarer

Östblomman,
Kul med karuseller! Å va skönt att lillkillen har mindre magont! Förstår precis vad du menar med darrande underläpp och smältande mammahjärta 😉.
www.blogger.com/profile/141167729552369667
Pernilla,
Vi hade en stilla valborg här med. Härligt.
Kan se läppen framför mig nästan för min lillkille gjorde samma. Nu är det borta men han hade läppen länge.

Vad skönt att du får ha maken hemma lite mer nu.

Kram
trekillarochentjej.blogspot.com
Rebecca,
Hej vännen!
Här blev det med en lugn och skön Valborg och precis som hos er, karuseller och några regndroppar 1:a maj. Så skönt att få njuta tillsammans hela familjen.

Nu är det bara 4 dagar kvar till vi ses, ska bli så roligt.

Kram Rebecca
www.cheeky.nu