Soffpotatis, kusinbus och crap

Sitter i soffan. Maken sitter bredvid och käkar jordnötsringar. Vi slökollar lite på Bad Boys på tv. Svärisarna har just varit här, tillsammans med L:s ena kusin. Det har varit en trevlig kväll. Maken grillade och vi körde bakade potatisar till så det var inte så mycket för mig att fixa. Jag hade förberett coleslaw och slängde ihop en vit chokladkladdkaka. En ganska skön kväll alltså.

Kusinerna lekte jättebra också. Kusinen tyckte nog inte att jag hade planterat mina blommor så bra så han försökte plantera om dem vid ett tillfälle.. och L ramlade av gungan, som hade snott ihop sig, så hon hängde upp och ner ett tag. Men annars var det ganska lugnt :-)

Det gick skit på vv idag. I onsdags låg jag på minus 1 kg, men idag var det bara minus 0,2, vilket kändes surt.. Så jag gick hem och ställde mig på crosstrainern i 30 min. Thank God att jag skaffade Alias-boxen :-D

Idag såg jag en kille på stan, som jag sett några gånger tidigare. En uteliggare. Och jag tror att det är en gammal klasskompis till mig från högstadiet... Det är lite osannolikt på ett sätt, eftersom jag då bodde i en helt annan stad. Men, det var ganska likt iaf. Så jag funderade på om det verkligen kunde vara han, och hur länge sedan det var jag gick på högstadiet. När jag insåg att det var typ 20 år sedan höll jag på att få krupp! 20 år!!! Det låter ju helt galet.. det låter ju som om jag är supergammal... Shit!

Gillar

Kommentarer

Katti,
Man är ju dessutom supergammal...känns så emellanåt iaf. Det är väl snart dags att börja krisa eftersom man börjar närma sig 40...

Trist med vv, men du ser, vilken sporre till att träna!

Kram på dig, jag är oxå soffpotatis ikväll:-)
www.blogger.com/profile/046181021213338000
Ingela la la,
Trist med VV, men jag tycker det är stort att du gick hem och tränade.. jag hade förmodligen ätit nåt istället 😉

Gammal och gammal... Konstigt om det skulle vara en gammal klasskompis.. tragiskt.

Hoppas du får en bra dag!
Kram Ingela
www.blogger.com/profile/152418758898993061
Jessica
,
Önskar dig en trevlig helg vännen!

Nästa gång du ser uteliggaren, kan du inte fråga? Du kanske gör en annan människa jätteglad!? 😊

Stor kram. ska bli kul att ses snart!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
kvinnan med koftan,
du ska inte hålla på att räkna på sånna petitesser... : )
www.blogger.com/profile/151316665659289927
Åsa,
Visst e det läskigt att inse att det va sååå länge sen man gick ur högstadiet men å andra sidan var högstadiet inte så himla lattjo faktiskt, men gammal börjar man nog bli... eller mer erfaren!!
www.blogger.com/profile/180557897380679127