Soft söndag

Nej, det blev ingen mello-bebis igår :-) Det blev en ganska lugn tillställning där vi alla pustade ut när Lasse Stefanz inte gick vidare till final eller andra chansen. Puh! Alltså, jag fattar inte riktigt hur folk tänker.. Fast det är väl kanske så att gillar man en viss musikstil så vill man att det bidraget som representerar den stilen ska gå vidare. Men detta är ju en tävling där man måste tänka lite längre (anser jag). Vi kan ju inte skicka en dansbandsdänga att representera Sverige i Eurovision! Eller en tråkballad - vilket vi har testat fleeera gånger och det funkar ju bara inte.

Idag har nog hela familjen laddat inför bebis-ankomst. Inte många knop har blivit gjorda i den här lejonkulan och det har varit sååå skönt att ligga på soffan och slappa! Välbehövligt!

Vi var ute en runda för att L skulle öva på att cykla utan stödhjul på sin nya stora cykel. Men varken hon eller pappa J var nog riktigt laddade, för det gick inte helt hundra. Det var innan vilan så nästa gång får vi nog satsa på utvilade deltagare :-)

Mer intresserad av att flirta med mamma än att cykla! L alltså :-)

Gillar

Kommentarer

Mamma Russin,
hihi sööt.. 😊 men gud ni har ju snöfritt, ser ju vårliget ut.. här har vi ca 20-30 cm snö överallt.. inte ens cykelbanor eller vägar är snöfri.. 😟
enburkrussin.se
Linda,
Så härligt det ser ut med barmark, här är det helt snötäckt, och lär nog så vara i 2 månader till.
Våra barn tjatar dagligen om att dom vill cykla, men ja det får nog vänta.
Kramar
www.uppochnervandahuset.se
jessica
,
Vilken vårkänsla att ni testar cykeln 😊
kram 😊