Sol & bad i maj

Igår var ännu en dag med underbart väder! Såå skönt! Trodde inte att det skulle bli så fint den här helgen så några shorts fanns inte i våra garderober i stugan, men det har gått bra att kavla upp jeansen. L var sugen på att bada och gjorde det faktiskt också. 8 grader visade termometern och jag är glad att jag inte ens övervägde ett dopp. Att bada i Sverige i maj är inte superlockade för mig om man säger så.


Att hon lyckades förhandla sig till 100:- kr av farfar (som var förbi på en blixtvisit) och 50:- av mig var kanske (högst troligt) en bidragande faktor till att L doppade sig.


Jag var inte supernöjd med att R också ville bada med tanke på veckans astmahosta, men han doppade iaf sig inte. På kvällen avnjöt hela familjen en stund i bastun innan det blev soffhäng. Sååå skönt - älskar det!


Nu har vi lämnat Solsidan och är åter "hemma på vår gata i stan". Iaf för några dagar :-) Det är dags att tvätta och packa om väskorna för nya äventyr!

Gillar

Kommentarer

Evelina,
Fy fasen! Hade aldrig Badat nu! Bastu däremot lät Härligt! Kram
evsi.se
Livet på Citronodlingen,
Alltså... det är ju något som inte är riktigt utvecklat med barns känna-av-temperaturen-system. Helt klart... Badar när det är 8 grader i vattnet. Hävdar bestämt att dom inte fryser fastän tänderna skallrar och läpparna är blå... och så vidare 😊
www.blogger.com/profile/111605893110558312
Theresa,
Nä fy tusan! Modigt gjort av henne!!!
mammat.blogg.se