Sol & paraply


Boom! Så var man tillbaka i verkligheten igen! Dammsugaren fick sig en runda igår, tvättmaskinen gick varm, mat lagades och diskmaskinen fylldes. Barnen badades och nattades. Hunden fick sin kvällspromenad och tomatplantorna vattnades. Så där ja, man ska minsann inte tro att det är semester ;-)
Idag fylldes kylskåpet på och så var det bara att fixa frökenpresenter. För idag var det musikal på dagis, med vattentema och alla skulle vara klädda i något blått. Barnen var jätteduktiga och sjöng den ena vattensången efter den andra,vissa för fulla muggar, vissa mer gråtande efter mamma (framförallt de från småbarnsavdelningen..).

Att solen strålade från blå himmel var ju lite smått ironiskt när 6-åringarna stod där med paraply eller gummistövlar och sjöng "Singin in the rain". Ännu mer ironiskt är det när man tänker på att imorgon vid samma tid så faller förmodligen regnet och vi sjunger kanske "Små grodorna" i gummistövlar... - utan sol!


En som inte riktigt strålar idag är lillebror.. Han är ganska snorig och det är rött och irriterat under näsan. Antar att det gör ont när snoret rinner och vi försöker torka bort det. Han jublade dock åt syrran och hennes kompisar, och visade att han minsann kan klappa händerna!

Gillar

Kommentarer