Sol, radiostyrd bil & ugnsstekt kyckling

Idag var det verkligen helt ljuvligt att vakna upp till sol!!! Sol!!! Det har varit väldigt grått väldigt länge nu, så det var välbehövligt att se den stora gula lampan på himlen :-)

Jag tog den fyrbenta fluffiga med mig och hämta upp min vän och hennes tre hundar och sedan gick vi en långrunda i skogen och fyllde på med en massa energi. Tänk vad lite ljus kan göra!

Tror att hela familjen blev påverkad på ett positivt sätt, för den stora loppan har suttit och pysslat med en bullet journal större delen av dagen & sonen har varit ute och kört radiostyrd bil.

Annars har vi haft en ganska lugn dag. Återhämtning deluxe! Skulle suttit i en bil på väg hem från Björnrike idag, så det känns ju skönt att slippa :-) Förstår att många varit i fjällen den här veckan, men det verkar också som om man på många ställen faktiskt fått till liftsystemet osv för att undvika trängsel.

Vaknade upp och var sugen på typ husmanskost idag, men kunde inte sätta fingret på vad. Till slut blev det iaf hel kyckling i ugnen, men rostad potatis och morötter samt gräddsås. Det fick mig att tänka på min pappas mormor och morfar (min gammelmormor och gammelmorfar) och att vi ofta fick hel kyckling när vi var där på söndagarna. Så det passade ju bra!

Gillar

Kommentarer

sofiefriden
sofiefriden,

Så fin bild, jag kan inte förstå att jag inte tog tillvara på solen idag men har varit så trött att en hemmadag var precis vad jag behövde 😁

nouw.com/sofiefriden
Popprinsessan
Popprinsessan,
Man får lyssna på sig själv, solen kommer fler gånger 😊
nouw.com/popprinsessan
Marlene,

Solen gör under för humöret! Här blev det äkta öländska kroppkakor till lunch och jag tror att instagram blev översvämmat av dräggel när jag la upp bilden. Många som var avundsjuka där 😃

fdensammamamman.se/
Popprinsessan
Popprinsessan,
Är uppvuxen med att mormor gjorde kroppkakor, men det var aldrig min grej när jag var liten. Och jag har faktiskt inte testat i vuxen ålder så jag vet inte om jag gillar det... Det får kanske stå på min bucket list att prova under året!
nouw.com/popprinsessan
Fnulan,

Jag har verkligen börjat längta efter en hund. Någon som ser till att jag kommer ut och rör på mig. Vad skönt att ni fick fint väder och tog vara på dagen. Mmmmm vad gptt med helstekt kyckling!! Det ska jag minsann skriva upp till nästkommande vecka!

www.fnulan.se
Popprinsessan
Popprinsessan,
Älskar att ha hund, men visst är det jobbigt också. Inte alltid kul när det regnar ute.... Eller när man vill åka bort lite spontant. Nu har vi turen att ha ett bra nätverk som brukar vilja passa vår lilla fluff. När vi inte hade hund var jag urdålig på att bara gå ut och gå!
nouw.com/popprinsessan
Madelena
Madelena,

Som jag vill ha en hund. Saknar det så det gör ont i mig, men min man vägrar 😟 Kyckling med klyftpotatis är ju supergott.

nouw.com/madelena
Popprinsessan
Popprinsessan,
Det kan jag förstå. Min man ville inte ha fler hundar, men dottern lyckades övertala honom. Men det är jag som tar allt ansvar och 99% av jobbet, vilket är ok för mig.
nouw.com/popprinsessan
Linda Odelmar,

Så härligt med sol och utomhusvistelse, kul när barnen blir inspirerade att vara ute också..lät som en god och bra middag också

www.nouw.com/silverblomma
Marie,

Så gott det lät, och vilken god söndagsmiddag det vart =D

sweetwordsbymirre.com
Michelle ,

Va härligt o kunna gå ute o promenera med sin vän 😊 det behövs verkligen 😊

michellefrandell.blogg.se
Hilma
Hilma,

Vad härligt med lite sol! Det önskar jag kunde komma här hemma också! <3

nouw.com/hilma
Elina,

Solen gör så mycket, man får sån energi utav den! Härligt att kunna ta en promenad med en vän och få umgås lite 😊

detkaosvikallarvardag.com
AnnaSkarblom
AnnaSkarblom,

Det är verkligen mysigt med de där fyrbenta som gör att man kommer ut, även om jag var tveksam idag. Jag har varit genomfrusen senaste dagarna, iskall om både händer och fötter. Så jag klädde på Nappe i både tröja och jacka och mig själv med dubbla mössor, dubbla tjocktröjor, strumpor och raggsockar, leggings under joggingbyxor och såklart varmaste vinterjackan, halsduk och vantar och lyckades frysa ändå. Haha!

nouw.com/annaskarblom