Sol, storm, snö & snickare

Men alltså, vad är det som händer?

Igår på hemmaplan, var det ljust och nästan soligt ute när jag gick morgonrundan med den fyrbenta fluffiga. På kvällen började det regna och blåsa och i morse när vi kom till stugan, eller det som nu ska bli vårt sommarhus, var det grymt högt vatten och bryggorna var nästintill under havsytan! I helgen pratade man om vår och nu pratas det om storm. Jag föredrar vår...

Tycker synd om våra hantverkare som nu är och bygger på vårt sommarställe. Plåtslagaren som la tak idag låg där i ömsom sol och ömsom regn. Snickarna reste stommen till gäststugan i sol i ena sekunden och regn i nästa. Blä! Men jag är iaf tacksam över att det inte snöar här nere i Skåne, vilket jag förstått att det gjort på många andra ställen i landet idag.

En som inte är jättesugen på att gå ut när det regnar är den här lilla grisen :-) Hon hade nog föredragit snö om hon fått välja. Idag har hon varit med och hängt med snickarna, så nu har hon förmodligen nosen full av byggdamm - för det kände jag att jag hade! Det är verkligen världens lättaste hund att ha att göra med. Hon gillar alla, lyssnar inte så ofta och gör det hon själv känner för - men är snällast i världen!

Nu håller familjen på att komma till kvällsro och jag planerar att göra detsamma. Håller tummarna på ytterligare en morgon med ljus och sol!

Gillar

Kommentarer

Madelena
Madelena,
Vi hade snö igår. Blåste och jättestora flingor. Idag är allt borta. Kändes lite onödigt bara
nouw.com/madelena
Popprinsessan
Popprinsessan,
Håller med! Ska det snöa kan det ju iaf ligga vitt och fint någon dag iaf 😊
nouw.com/popprinsessan
Amandizan
Amandizan,
Det snöade här med igår men den snön som kom försvann nästan lika fort igen. Jag längtar med till våren och värmen 😊
nouw.com/amandizan
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229