Solig söndag, bråkig söndag

Äntligen har vi fått hem vår make/pappa! Och det var nog på tiden, för L har, efter att ha haft en lång bra period, börjat trotsa.. Idag har det varit så mycket olika saker och min huvudvärk har varit konstant. Vet in om det är på grund av hennes trots, eller om jag uppfattat trotset som mer jobbigt pga min huvudvärk...

Hennes cykel har åkt i backen en gång, solbrillorna två gånger (och en gång i soptunnan av pappa J som fick nog av tramset), tårarna har rullat och arga blicken har varit framme. Det värsta av allt är att hon sekunderna efter att hennes cykel fick däng, sitter på sadeln igen och sjunger.. Ahh! Är det jag som är trög som inte hinner med i vändningarna?!?

Men annars är det bra :-) Det är som sagt sjönt att familjen är fulltalig igen, och vi har hunnit med en hel del. Och igår hann jag (kryss i taket!!) och fick jag (wow!) möjligheten att sitta i trädgården en timme, med ljudboken som enda sällskap, och bara sola och njuta!! Ahh! Det var underbart och gav mersmak! Frågan är nu när jag ska kunna få till det igen....

Gillar

Kommentarer

Jessica
,
Kom precis på att jag kan kolla din blogg i iphonen, nu när det är mindre tid vid datorn! Härligt!
Linnea låter ungefär lika balanserad i humöret som vår lilla kommmandora här hemma 😊
kram o ha en bra vecka!
Potatishäxan,
Barn och deras humörsvängar! Vi har också två som vänder på en femöring.

Festen var skitkul, kolla bilder på Facebook! Chrille spelade 80-talsmusik och videos så vi höll på att dansa ihjäl oss. Och sjunga ihjäl oss också för det var karaoke med. Kram!
www.blogger.com/profile/018631233984026212
Mamma Russin,
HEJ gumman..

men vilken söt suris du har på kort..:) haha. visst är de underbart våra små, stina surar på här med mellan varven.. senast idag när vi skulle åka hem från "stan" och jisses vilket humör stina hade och ville inte sitta stilla på en överfull buss..;)

När vi klev av bussen så sa jag aldrig mer på en buss med henne, haha..

skönt att du fått hem din man, nu får du inte släppa iväg han på ett tag, hihi..

nu blir det alldeles snart carbonara här.. KRAM
enburkrussin.se
åsa gåsa klinga,
Den där minen säger allt!!!
Visst är det härligt med små barn!!
Man får njuta av de små stunderna i ensamhet...
Kram
www.aasahj.blogspot.com