Solsidan - före & efter

Medan L och jag roar oss på Bloggbussenäventyr så håller pappa J och lillebror R ställningarna på hemmaplan. Fast de kan tydligen inte hålla sig från ett litet besök vid Solsidan i helgen.

Bilden är inte riktigt rättvis iom att den inte är tagen i exakt samma vinkel eller från samma avstånd. Men det har ändå hänt en del på Solsidan det sista året. Måååånga stenar i gräsmattan är nu ett minne blott. Ena grannen sliter nog sitt hår eftersom de tidigare kommenterat att "en naturtomt får man aldrig tillbaka". Och så är det säkert, men det var svårt att gå ordentligt utan att ramla tidigare. Kvällstid var det ännu svårare och nu när vi har bastustugan nere vid vattnet blir det en hel del spring.

En del buskar är också trimmade och tre gigantiska tallar är fällda. Ett nytt trädäck skymtas bakom buskaget till höger och så är det ju bastustugan som inte finns med i bild här.

Ganska bra att grabbarna åker dit. Jag planterade lite sallad och örter sist och det kanske kan behöva lite vatten...

Jag ser fram emot några härliga sommarveckor i vårt lilla paradis!

Gillar

Kommentarer

Livet på Citronodlingen,
Så fint det har blivit. Eller, det såg himla mysigt ut förut också, men en massa sten i gräsmattan är ju inte så roligt, särskilt inte när man har barn. Antar att avlägsnandet av tallarna har gett en massa mera ljus också 😊
www.blogger.com/profile/111605893110558312