Solsidan, matta & gardiner

När jag skulle ha min fest på Solsidan i december så köpte vi en billig matta för att skydda golvet mot alla eventuella stilettklackar :-) Och för att få bättre akustik i rummet, ha ha! Det var en svart matta och passade egentligen inte riktigt in färgmässigt, men det var ju mer funktionen vi var ute efter då. Vi blev iaf kära i känslan av att ha en matta i vardagsrummet där, så vi tog oss till en mattaffär för att kolla in utbudet.

Vi slog till på en blå matta för att matcha de beiga sofforna och den blå fåtöljen och efter någon vecka var den kantsydd och färdig, men vi hade lite annat för oss och hade inte möjlighet att åka och kolla hur det blev med den nya mattan. Men det blev jättebra!

Så mycket mer ombonat och trevligt! Nu är jag dock sugen på att byta ut borden.. hehe! Men de var egentligen bara något vi köpte för att ha något innan vi hittade vad vi egentligen ville ha. Och så villhöver jag en tavla till :-)

På tal om tyger och textilier är det spännande hur mycket de kan påverka ett rum. Vi har lite grubblerier nu när vi ska inreda ett nytt hus, som vi inte själva designat och/eller kunnat påverka ex var fönster ska sitta osv. Det gör att det nu är lite märkliga placeringar vilket gör det knepigt med just gardiner. Är väldigt nöjd med våra lösningar på Solsidan så jag hoppas att jag kan bli lika nöjd i vårt nya boende.

Gillar