Solsken!

Vilken härlig dag! Solen skiner, J satte upp vår torkvinda och jag har hängt ut tvätt för första gången 2011.

Hela familjen var med när L simmade idag och jag var så stolt över L att jag fick tårar i ögonen :-)

Efter simmet var jag vår-glass-sugen så vi begav oss ut för art shoppa glass. Tyvärr fick vi leta ett tag eftersom de flesta glasställena inte öppnat för säsongen. Men till slut blev det glass och en skön stund i solen för hela familjen.

Nu hänger alltså tvätten på tork, fast ner är på g i maskinen. Grillen är startad och J förbereder hamburgare. R sover ute i vagnen och L dricker sugrörsdricka som vi hittade i förrådet ;-) Själv tänker jag slå mig ner på den här stolen - vilken får funka bra tills utemöblerna är på plats!


Jag har egentligen en massa saker att göra - inomhus. Men imorgon åker maken till Hongkong så jag fångar dagen och passar på att sitta en stund i solen med en tidning!

Gillar

Kommentarer

Linda,
Vilken härlig dag ni tycks ha haft, sol, glass och grillning, kan det bli bättre?
Här började dagen med snö som sedan övergick i spöregn, när ksa vi få vår kan man undra?

Så du har hittat klänning redan? Fy detta gör mig gråhårig, jag gjorde tvärt om nu och köpte skor först, har liksom inte tid att vänta tills jag hittar den rätta klänningen, om dom passar ihop är en annan femma hihi Skor tycker jag är jättesvårt och jag är inte mycket för högklackat så det blev ett par ganska enkla med remmar över, men ser ingen vits i att köpa dyra klackeskor som sedan ska stå och samma i garderoben tills jag slänger dem:)

Ha det gott, Kramar
www.uppochnervandahuset.se
Anonym
,
hej hopp..

även här på närkeslätten har vi haft underbart väder i helgen.. 😊 idag har Stina lärt sig cykla på sin trehjuling, jisses så envis hon är lilla madame..;)

kramkram
Östblomman,
Låter som ni haft en finfin dag i solen! Å så skönt att du har en klänning till galan! Håller med Linda här ovan, börjar också bli gråhårig 😉. Va bra att lillkillen börjar acceptera napp lite mer 😊.

Må så bra!
www.blogger.com/profile/141167729552369667