Solsken och party


Det har varit en skön söndag. R vaknade vid 8 - kryss i taket! Eller, då kände jag att det inte gick att ignorera honom mer och blev glatt överraskad när klockan visade 8. Fast jag blev lite fundersam när klockan i köket var 7... Och sedan var hon plötsligt halv nio när jag kollade på datorn... Insåg att det visst var sommartid - har helt missat att det var idag det skulle ändras!

Det blev iaf en lugn skön morgon och sedan har vi fixat lite utomhus. R sov en bra stund i vagnen ute på eftermiddagen och jag passade på att läsa ut min pocketbok medan L och pappa J åkte för att fixa med båten.

Nu har vi varit och käkat på uteservering i hamnen och det var härligt att sitta i solen. Dock ganska svalt så fort solen försvann bakom något hus, men ändå härligt att få lapa frisk luft och få använda solbrillor.

Nu har övriga familjen hoppat in i bastun och jag ska bege mig iväg på Pomp de lux-party hos en kompis. Mitt första och det återstår att se om jag faller för något. Troligvis ;-)

Gillar

Kommentarer

Tina,
Åh ja jag tror säkert att du faller för något. Pomp De lux har mycket fina kläder. Vad mysigt att äta på en uteservering! Massor av kramar hjärtat!
www.blogger.com/profile/064520350022772886
Maria,
Åh Pomp De lux!!! De har ju alltid en massa fina kläder. Är sugen på ganska många plagg därifrån till Saga:-)
Idag har det verkligen varit ett underbart väder. Har suttit i trädgården i ett antal timmar och bara sugit i mig en massa sol och ny energi!

Kram kram
sagafia.se
Låter ju helt underbart! 😊
KRAM!
www.blogger.com/profile/079777862766964635