Som ett brev på posten...

Att ha en sjuåring, nästan åttaåring kan vara lite lätt utmanande ibland... Igår hade vi en riktig energitömning redan på morgonen och jag gissar att det var bägaren efter den senaste tidens "attityd" som till slut rann över.. för mig alltså. Hon förstår inte alls vad vi menar när vi säger att hon har attityd.. Gissar att det inte är lätt att vara stor men ändå liten.. Och hon är ju ändå världens bästa storasyster som alltid tar hand om sin lillebror, som inte alltid är lika snäll mot sin storasyster..

Vår underbara tjej!
Idag vaknade jag upp med ont i halsen, ont i huvudet och frossa. Som ett brev på posten när jag kommit igång med träning - igen. Och denna gången har jag verkligen tagit det superlugnt med träningen, inte alls tagit ut mig. Så nu hoppas jag bara att jag imorgon vaknar upp piggare och starkare igen. 
Just nu är jag tacksam över att barnen är trötta efter dagis & skola och när nöjda med att ta det lugnt. Inga bråk än så länge idag, puh!  

Gillar

Kommentarer

Tina,
Attityd! Ja herregud! Vart kom den ifrån? Och speciellt när de har sina vänner med sig! Jösses säger jag bara! Usch vad tråkigt vännen! Hoppas du snabbt blir kry igen! Var rädd om dig! KRAM
www.blogger.com/profile/064520350022772886
Helena,
Hoppas det bara var lite tillfällig hängighet och att du känner dig piggare idag!
www.blogger.com/profile/111605893110558312
Maria,
Hoppas att du känner dig bättre i dag igen!!
Här rann bägaren över idag...

KRAM
omlitenochmig.se
Jenny,
Meeen varför ska du gå och bli förkyld igen. Hoppas det blir kortvarigt så träningen kan fortsätta... man mår ju så bra av det. Kram kram
nockinocki.blogg.se