Sommardag på Solsidan

Idag har vi haft en familjedag. Barnen började dagen med att kolla på Sommarlov medan pappan i familjen tog sitt morgondopp i havet och mamman här tog sin pw. Älskar när vi inte har någon stress på morgonen!


Vi har röjt i trädgården (läs "skogen") och J har varit på tippen med allt ris medan barnen & jag tog ett besök på skateparken och i leksaksaffären. En win-win för alla tror jag. J fick egentid i bilen ;-) och barnen fick miljöombyte. Jag fick veta att det finns en toalett vid skateparken :-)


Annars har vi badat, pysslat, kört båt och käkat grillat. En helt vanlig sommardag på Solsidan helt enkelt!

Nu fiskar R från bryggan, L tar kort på sin lillebror och J är mest avundsjuk på grannens grymma (svindyra & überkomplicerade) drönare. Jag sitter med ett glas vin och går igenom kalendern för den närmsta tiden. Visst har vi semester denna veckan också, men sedan drar allt igång med ett rasande tempo och det gäller att ha lite koll redan nu.

Gillar

Kommentarer

cecce,
Så skönt att ha semester en vecka till:-) Njut på! Hoppas ni får riktigt fint väder! Själv har jag börjat jobba igen....känns rätt ok även om jag nog inte sagt nej till en eller två veckors ledighet till:-)

Kram!!
www.ceccesblogg.se