Sommarhus, sängar & soffliggare

Oj, oj, vad dagarna går! Nu är det bara en månad kvar tills vårt nya sommarhus ska stå klart och det är mycket som ska fixas! Att man inte bör vistas runt allt för många andra människor gör det dock lite svårt att köpa vissa saker.. Så jag är mycket tacksam över att vi faktiskt kan vara lite flexibla med vår arbetstid, så att både J & jag kan åka ut på förmiddagarna, när det är lite mindre folk ute och planerar garderobslösningar eller provligger sängar :-)

Igår bestämde vi oss för stommarna till vår walk in closet. Lite roligt att vi gick dit med en bild i huvudet men kom därifrån med en (delvis) förändrad bild :-) Det ska iaf bli superspännande att se hela lösningen växa fram! Idag vi oss för säng efter att ha provlegat några stycken, så nu är det bara barnens sängar kvar. Ja, och en massa andra möbler så klart, men sängar känns viktigast :-D

Just hemkommen från sånglektion för dottern är det nu dags att skjutsa sonen till fotbollsträning. Ha ha, det är väl nu man kan börja kalla sig taxiservice också? :-) Inte alla som kan ligga och slappa i soffan!

Gillar

Kommentarer

Amandamalmflod
Amandamalmflod,
Så roligt att planera och fixat 😊 underbart söt hund du har❤️
nouw.com/amandamalmflod
Popprinsessan
Popprinsessan,
Tack, vi gillar vår lilla fluff - även om hon är mycket egen, ha ha!
nouw.com/popprinsessan
Marie
Marie,
Tssi så söt vad ska vovven välja för tv program tro det ser ut som den laddat för att gossa opp sig i soffan nu =D
sweetwordsbymirre.com
Popprinsessan
Popprinsessan,
Eller hur!? Och det roliga är att jag verkligen hittade henne så!
nouw.com/popprinsessan
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229