Sommarhus, svanar & släktingar

Så är en helg på Solsidan över. En helg med fint väder, en drös med släktingar och en hel del mat :-)

I fredags när vi kom upp hann grabbarna sätta ihop lite nya möbler som vi äntligen fått levererade. Det är inte helt klart ännu, så bilder kommer längre fram. Vi fick också till ett litet häng med vänner. Som vanligt åkte bubbelglasen och popcornmaskinen fram :-D

I lördags förmiddag droppade J:s moster, morbror & kusiner med familjer in. Det blev full fart med en 2,5-åring, en treåring & en femåring. Ha ha, man glömmer snabbt hur det är att ha små barn!

Helt galet när man tänker på det egentligen, men det blev bad i havet för en del av sällskapet i lördags! Nej, inte för mig så klart - badkrukan ni vet :-) Jag höll mig till den uppvärmda poolen, ha ha! Men bad 26 september ändå, det är imponerande tycker jag.

Burgarlunch, bad, bastu & båtåkning var en del av punkterna på dagens agenda. På kvällen blev det fläskfilégryta, äppelkaka & musikquiz och jag tror att alla somnade ganska ovaggade.

Söndagen innehöll en liten båtutflykt till Tjärö, köttfärssås på stekhällen, rester av äppelkakan och lite mer bad. Sedan drog alla släktingar och vi fortsatte att småfixa lite i vårt sommarhus. Vi ville inte åka därifrån utan drog ut på tiden. Åt rester till middag och åkte hem till "stan" i mörkret.

Jag längtar redan tillbaka ♡

Gillar

Kommentarer

Marie,

Det lät hur trevligt som helst, basta det var länge sedan, så gött

sweeetwordsbymirre.com
Emschen,

Men åhhhh vilken härlig helg! Och ja bad den26/9 imponerar.Förstår verkligen att ni inte ville åka hem!

emschen.se
Kamilla,

Jag såg faktiskt flera som badade i helgen både på en badplats och vid vår brygga men jag skulle aldrig vågat. Vilken vacker stentrappa ni har.

kamillaskamera.com/
Paulina
,

Vilken härlig helg. Ändå varmt i vattnet. Jag kanske hade vågat doppa mig, men hade ju varit kallt att komma upp sen 😅

Michelle ,

Åh så fint det ser ut som och härligt med lite nya möbler vill gärna se sen på bild 😃svanarna är verkligen vackra , kul med vänner 😊

michellefrandell.blogg.se
StenhagenBettan
StenhagenBettan,

Det är tempo i era helger

nouw.com/stenhagenbettan
Härlig helg med andra rum. Underbart så njut av rillvaron
Kram Kajsa
Http://www.bland-kastruller-och-vinglas.se
Therese Bjärstig,

Förstår att ni vill tillbringa och maxa er tid där - finns planer att bo där permanent på sikt? Lät iaf som ljuvlig helg, även om jag nog också hoppat just badet i havet...

lurans.blogg.se
Hilma
Hilma,

Gud vad härligt! Och vilken fin bild på svanarna! <3

nouw.com/hilma
? T',

Låter som en toppenhelg!

devote.se/babustyle