Sommarlov, läslust och bloggstress

Nu har vi sommarlov, barnen och jag! Vi hänger på Solsidan och väntar in J som jobbar några dagar till. Idag har vi handlat blommor och planterat, fast nu hör jag hur det plötsligt började blåsa något otroligt utanför,,, så frågan är hur mina stackars växter klarar det här..

Har fått rapporter hemifrån om åska både inatt och nu, men än så länge har vi klarat oss här. Håller tummarna att det fortsätter så också.


Varje dag har jag en "plan" att försöka "blogga ikapp" men den håller aldrig.. Har som jag redan skrivit, mer att berätta om både Italien & New York. Och nu har ju barnen haft skolavslutning och allt.. Jag kanske bara borde släppa allt som varit och försöka tänka framåt och blogga som "vanligt" för att komma igång igen. Sedan vet jag ju att sommaren inte brukar vara min starkaste bloggperiod, men jag vill inte riktigt släppa taget om den här lilla platsen ändå.

Nu ska jag straxt krypa ner och läsa lite. Har kollat på serier på Netflix och Viaplay under en längre tid, vilket har påverkat min läsning. Men just nu har jag kollat klart på en långkörare och äntligen fått lite läslust igen. Köpte en pocket när vi skulle flyga hem från NY och det var väldigt länge sedan jag läste på engelska, så det är ganska ansträngande. Det flyter inte precis på som vanligt :-) Så, planen nu är att lägga mig och läsa lite och imorgon ska jag blogga lite :-)

Gillar

Kommentarer

cecce,
Vet precis. Mitt skrivande är inte heller vad det varit, men samtidigt tänker jag att man ska skriva när man har tid och lust. Det är när det blir en stress som det blir jobbigt:-)
Önskar dig en riktigt skön helg och början på sommarlovet. Själv har jag en student i morgon och har fullt upp med förberedelser och planering. Men SEN!:-)
Kram Cecce
www.ceccesblogg.se
Therese,
Nä sommaren är bloggandet lågsäsong, och så SKA det vara, njut med ungarna i solsidan istället så bloggar du om/när andan faller på! Här var det examen i går och den gick vägen utan regn, idag så spöregnar det däremot så barnen sitter och ser sommarlovsmorgon med ett par kompisar som sovit över. Kram och ha en fin fredag och helg!
www.blogger.com/profile/107096415516469723