Sommarsmak, apa och sång


Avslutar den här helgen med en smak av sommar medan jag väntar på min darling J som kommer hem efter att ha varit borta 1,5 vecka. Hela familjen har saknat honom och jag tror inte att L kommer att somna förrän pappa har kommit hem. Och när han väl kommit hem blir det nog också svårt för henne att somna, gissar att hon blir helt uppspelt.

R har iaf somnat, även om han kämpade emot lite. Han kanske också har fattat att pappa är på väg hem?! :-)

Idag har L sjungit på en gudstjänst i kyrkan och hon var superduktig. Inte helt lätt när de är 6 st sexåringar, ljudet går lite upp och ner i volym och L har svårt att stå stilla. En annan som hade svårt att hålla sig stilla var hennes lillebror... Ahh! Han somnade tyvärr i bilen när vi körde för att lämna L för lite genrep. Sov i 10-15 minuter och jag levde på hoppet att han skulle somna igen. Men nej.. Det var en mycket vaken kille som satt längst bak i kyrkan och ropade apa med jämna mellanrum eftersom det var en apa i boken han fick låna... Satt och satt förresten, han växlade mellan att sitta hos mig, hos in farfar, på egen stol, framåt, bakåt och på farfars axlar. Han hann med mycket på en timme!

Nu ska jag krypa upp i soffan en stund och slökolla på en film tills J kommer hem. Har packat L:s simväska tills imorgon och lyckades i sista sekund komma ihåg att det visst är klädsim imorgon. Min egen träningsväska är också packad för ett pass på lunchen. Trodde att jag skulle ha mycket värre träningsvärk i helgen efter fredagens pass, men det har varit överkomligt. Nya tag imorgon!

Gillar

Kommentarer

Martina,
Hos oss blir barnen liksom "arga" på sin pappa när han kommer hem från någon tjänsteresa som varit ett par dagar. De "straffar" honom genom att inte titta på honom eller vilja krama honom....i typ 5 minuter sen klättrar de över honom hahah
Undrar hur länge de ska hålla på så?
www.blogger.com/profile/138201751565117711
Tina,
Hej finaste! Så skönt att ni äntligen har fått hem pappan i huset igen. Du är grym som får ihop vardagen när du är ensam så mycket gumman! Duktig är du med kosten och träningen också! Heja, heja finaste! Hoppas du får en fin vecka! KRAM!
www.blogger.com/profile/064520350022772886