#sommarstark18

Det är kanske någon som minns barnens och min utmaning till skolavslutningen? Vi skulle ju hålla upp med godis/glass/kakor i 22 dagar. Det gick bra

Barnen åt tårta en gång och glass någon gång, jag åt inget fram tills skolavslutningen. Efter det har jag ätit glass ett par tre gånger och tårta/efterrätt någon gång. Men inget godis och inga kakor. Och jag måste säga att jag faktiskt inte är speciellt sugen heller. Jag har inte på något sätt uteslutit socker eller eller så ur min kost, det finns ju socker i det mesta. Men jag har aktivt försökt att inte äta sötsaker (bortsett från de där glassarna och tårtan...) under 40 dagar nu.
Jag har också kommit igång lite smått med träning. Följer ett upplägg med tre olika enkla pass som jag kör varannan dag och det känns riktigt bra! Jag som aldrig lyckas hålla i det där med träning kämpar på. 
Det här kan ju tolkas lite präktigt och hälsosamt, men så är inte riktigt fallet här på Solsidan kan jag avslöja! Det blir ett glas vin och lite snacks liiiite för ofta! Men det är ju semesterkänsla här hela tiden! 
Jag har bytt ut #godisstopptillskolavslutningen mot #sommarstark18 Får se om jag är lika duktig på att hålla den målsättningen som att hålla upp med godis!

Gillar

Kommentarer