Sömn, egen stund och sängkläder

För första gången på ett bra tag känns det som om jag har fått en stund för mig själv. Nattade L, och lovade faktiskt henne, trots att jag egentligen vet att det är "fel", att jag ska bära in henne till mig när jag lägger mig. Orkar inte vakna en natt till av att hon kommer in och sedan ligger vaken i en timme innan hon somnar om. Innan jag kan somna om igen. Och det verkar ha satt sig lite i huvudet på mig, så jag har svårt att sova även innan hon kommer. Vaknar titt som tätt och undar "kommer hon nu?". Så, för att vi båda kanske ska få sova en hel nat, så ska jag bära in henne till mig när jag lägger mig om en stund. Och så hoppas jag att det inte gör att jag får problem framöver.. Men på söndag kommer J hem igen så då blir det lite andra rutiner igen.

Ikväll har jag suttit och pysslat lite med foton på datorn. Tiden bara springer iväg och det känns "kreativt" och kul, även om jag inte gjorde något speciellt. Och så har jag kollat på hela två tv-serier!!! Både Brothers & Sisters, där jag blev riktigt irriterad på Callista Flockhart (Ally McBeal) som spelar Kitty. Undrar om hon alltid spelar sådana irriterande roller? Och Greys. Det enda jag kan tänka på när jag ser Greys är hur de har dolt Merediths (Ellen Pompeos) gravidmage. Tycker att hon är väldigt förändrad i ansiktet, men de gör det ändå ganska snyggt. Filmar aldrig nedanför bysten :-)

Nu ska jag krypa till kojs. Vill helst av allt bara byta sängkläder, men med tanke på min söndriga tvättmaskin väntar jag några dagar till.. Det skulle kosta 935:- för en servicetekniker att bara komma och kolla.. så det blir nog en ny tvättmaskin när J kommer hem istället...

Gillar

Kommentarer

Frida,
Ja du inte lätt att balansera mammarollen alla gånger. Men imorgon ser det ju ut som om du ska få en mysig kväll med thaimassage & tjejkväll;D
Hoppas att din elektronik hemma fixar sig snart!
Kramisar<3
fantastiskamamman.blogg.se
Rebecca,
Ibland gör man vad som krävs för att få sin sömn och den är ju viktig! Hoppas hon inte vaknar nu i natt så du får sova ordentligt.
Jag har med en tendens att fastna framför datorn men viljan att förändra kroppen har tagit övertaget nu, men så fort jag kommer hem igen står datorn där och skriker på mig. Dessutom mår jag så fruktansvärt bra när jag varit iväg och tränat och då blir resten av dagen bra om jag gör det på morgonen.
Sov nu gott i natt!
Kramar
www.cheeky.nu
Elin - Ett hus till oss,
Så skönt att du fick lite egen kreativ tid. Jag håller med, tiden går så snabbt när man sitter och fixar 😊

Sv: Tack! Ja det känns verkligen underbart är det är klart nu 😊

Hoppas att tjejkvällen imorgon blir toppenmysig!
etthustilloss.blogg.se