Sömn, löv & yoga

Ha ha, fick ligga i R:s säng igår medan han låg i min tillsammans med pappa J. Meningen var att jag skulle få en riktigt skön natts sömn. Ha ha, kunde inte somna! Helt andra ljud än jag är van vid vid pockade på min uppmärksamhet. Saker som fladdrade ute i vinden, saker som stod lite för nära husväggen och stötte emot emellanåt när vinden tog i. Klockan var ett innan jag släckte lampan och insåg att alarmet skulle ringa om 5 timmar. Men jag sov helg ok de 5 timmarna och vaknade faktiskt upp utan knaset i ryggen.

Har mycket att göra på jobbet just nu och då går ju tiden extra snabbt. Sedan var det full fart med diverse aktiviteter efter hämtning av barn.

R var extra glad över sin fina lövkrans som han gjort på dagis och vi hann knappt hem förrän ett ljus var tänt i mitten av kransen :-)


Ikväll har min kära pappa hjälpt mig med barnen så att jag kunde gå på välbehövlig yoga (eftersom J är på språng uppåt i landet). Oj, vad tungt det var idag! Kommer nog att ha ont i kroppen imorgon... Men det var skönt att kroppen fick sig en genomkörare. Det märktes tydligt att det var två veckor sedan jag var på yogan nu.

Men nu känner jag mig redo för ännu en fullspäckad dag!

Gillar

Kommentarer

Det brukar ju kännas så bra i kroppen efter ett yogapass även om det kan vara riktigt jobbigt under tiden.

Hoppas du haft en bra start på veckan! Kramar
hannadidrikson.blogg.se