Sömn, mat och shopping

Sitter i sängen, som båda barnen ligger i. R låg i sin säng ett tag, men han var så orolig att jag lyfte över honom. Kanske lika bra att han ligger kvar här så att vi eventuellt kan få sova lite bättre inatt. Och med vi, menar jag jag.Med mig i sängen har jag, förutom datorn, även en stor hög med tidningar, gamla jul- & nyårsnummer av bland annat Allt om mat. Jag har börjat dra ut lite recept som kan vara värda att testa. Julmat eller inte, just nu har jag absolut ingen fantasi när det gäller mat och ett par dagar har jag varit nära att åka och köpa något färdigt, men istället har det blivit potatismos och prinskorv och ris med fiskpinnar och vitlöksfrästa räkor. Gjorde fiskpinnarna till L eftersom hon gillar det, men det visade sig att hon även gillade räkorna vilket var kul.

Imorgon har L önskat hamburgare så jag borde skriva en lista på vad jag ska handla imorgon, så att jag även handlar för några dagar framåt. Men utan fantasi är det inte lätt... Och jag har ett fullspäckat schema imorgon. Det blir extra tidig uppstigning för hela ligan, promenad med doggen D för hela ligan, BVC med båda kidsen där det är vanlig kontroll för R och spruta för L, dagis för L och föräldragruppsträff för R och mig. Efter dagishämtningen blir det en runda till jobbet och sedan simning för L då R och jag får sitta och titta på. Någonstans ska jag alltså få in mathandling också...

Gillar

Kommentarer

i min lilla lilla värld,
Va mysigt det lät att ligga i sängen med dator och tidningar =))
saratilling.se
Therese,
Hi hi jag tror vi båda drabbats av receptrivarsjukan ;-D Och matlista är sååå smart, men ändå får jag aldrig tummen ur å inför det här hemma... KRAM KRAM
www.blogger.com/profile/107096415516469723
Yohanna i Las Palmas,
Busy day!
Men hoppas i alla fall att du hittar en liten lycka för real lifen. Det behöver inte vara så omständigt, inte ett helt rum, bara ett litet hörn.

Hoppas att nattsömnen blir bättre SNART. För jag vet hur det är att inte få sova. Sedan Irma kom, för ett och ett halvt år sedan, så har vi inte sovit mycket i detta hus.
Tänk att det ska vara så svårt...

Hälsningar
Yohanna
yohannailaspalmas.webblogg.se