Somna sött

Så här somnade lillkillen igår. Han fick ersättning i soffan först och det tog sin lilla tid. Han suttar och smuttar hela tiden men när jag kollar på flaskan har han knappt fått i sig något! Och jag har ändå köpt napp med större hål. Hrmm...
Efter mycket om och men fick jag i honom nästan 100 ml och kände mig helnöjd. Han somnade i min famn och jag la honom i hans säng. Visst. Efter 30 sekunder gallskrek han. Från sovande till klarvaken på nanosekunder! När jag insåg att han inte skulle somna om i sin säng fick han komma ner och kolla på film med mamma och pappa.
När det sedan var dags för den här mamman att borsta sina tänder och tvätta facet så fick R ligga i sin säng igen och vänta. Och det verkade gå ganska bra så mamman bara la sig vid sidan och kollade färdigt filmen. R fick sin snutte och efter en stund hade han visst somnat med snutten över sitt ansikte!
En som också tog lång tid på sig att somna igår var den där surpuppan som åkte upp på sitt rum. Hon läste i två tredjedelar av alla sina böcker som sedan låg utspridda i en protest på golvet. Snacka om en bestämd liten dam!
Tänk om R blir lika bestämd? Och när han är 5 är L 10 och kanske i en ännu värre fas? Puh, inte värt att tänka på det!  :-)

Gillar

Kommentarer

Amanda,
Så gulligt! ^^
Leo är jättelätt att lägga, båda på dagen och på natten. Han vill ha sin snutte över huvudet men det är det enda måstet. Han har somnat själv i sin säng på kvällarna länge nu. Storebror är det ju värre med... 😋 Hur vi ska få den stora att sova vet jag inte. Han somnar varken tidigt, eller sover länge på morgonen. Inte heller sover han middag och har egentligen aldrig gjort. Han är superenergisk från halv 5 på morgonen till klockan 21. Det ska gå i ett! Så denna mamman är trött på kvällarna... 😊
creyla.blogg.se
Pernilla,
Så sött. Trygghet i snutten. Perfekt.

Det är inget problem med salt i poolen. Vi har köpt en saltklorinator som omvandlar saltet till klor och renar poolen. Nu slipper vi allt besvär med att mäta och fylla få med klor hela tiden. Den sköter sig mer själv på detta viset.
Det blir en så låg salthalt att man nästan inte märker det.

Kram
trekillarochentejej.blogspot.com
Morsan,
Nä tänk inte framåt... 😋

Jag har en av vardera när det gäller humöret jag. Huj säger jag bara och de är 15 nu...

Ha det gott!
www.blogger.com/profile/109205704963818424