Söndag i Lejonkulan

Började dagen med sovmorgon. Är tacksam för varje morgon R låter oss sova längre än tills kvart i sex! Tog mig sedan en liten löparrunda, den tredje den här veckan så jag uppnådde mitt veckomål. Sprang liiite längre en tidigare i veckan också så det kändes bra. 9 veckor kvar tills midnattsloppet och jag har låångt kvar till en mil.

Efter familjefrukost åkte grabbarna och shoppade på sitt håll och L och jag åkte till Ikea och shoppade ett bord till henne. Hon har bara ett litet skrivbord och det finns inte utrymme att göra mycket annat än att rita eller så. Så fort hon ska leka med Lego eller så måste hon ta ner det till köksbordet eller matbordet, vilket i sin tur innebär att hon måste plocka undan allt varje gång. Det främjar inte precis leken. Nu visade sig det nyshoppade bordet vara väldigt skrangligt så jag vet inte om det kanske åker tillbaka till det gulblåa varuhuset...


Eftermiddagen har spenderats med Legolek (L), Playmobillek (R), klippning av häck och gräsmatta (J med lite hjälp av mig) och sedan kom svärmor på grillmiddag. En ny pool har också installerats på gräsmattan och fyllts med vatten. R doppade tårna och L nästan hela sig innan de tog kvällsbadet i badkaret istället.

Det var den söndagen :-)
Men en bra sådan.

Gillar

Kommentarer